Gyönyörű menyasszonyi ruhák csipkéből, ha romantikus fazont keresel

Zabolai Margit
Írta: ,

Ahány menyasszony, annyiféle álomruha, de ha egy kicsit is romantikus típus vagy, akkor az alábbi ruhákkal garantáltan szerelembe esel. Azt hiszem, elég annyit mondanom, hogy még én magam is csak 5 képesre terveztem ezt a cikket, de aztán 10 alatt nem tudtam megállni. Hidd el, megéri végiglapozni őket, hiszen egytől-egyig gyönyörűek!

Csipke a háton Kép forrása: weddinginspirasi.com

A csipke a menyasszonyi ruhák szinte elengedhetetlen része, és amióta fehér, gazdagon díszített ruhában szokás házasodni, azóta csipkét is szokás a ruhára varrni.

A romantikus anyagot a modernebb, minimalista trendek egy időben kiszorították, de a hátat borító, a bőrt sejtető csipke díszítés nem csak örök klasszikus, hanem kifejezetten divatosnak is számít most, a csipke második aranykorában.

Plusz csipkeréteg Kép forrása: bellethemagazine.com

Szintén divatosnak számít ez a fazon, ami egy plusz réteg csipkével fedi be az egész ruhát, szabadon hagyva a hátat, de ízlésesen takarva a dekoltázst. 

Így ez a ruha egyszerre szexis, de mégis kifinomult, tehát akkor sem lesz probléma vele, ha templomban is szeretnétek kimondani az igent.

Nekünk különösen tetszik, ahogyan a sok réteg tüllre ráterül a csipkés uszály, ennek a ruhának az anyaga, a rétegzése és a szabása is telitalálat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019