Gyönyörű lánykérős történetek – Ezeket neked is el kell olvasnod!

Bolla Gitta
Írta: ,

Férjezett olvasóinkat kértük meg, hogy írják meg nekünk, hogyan kérték meg a kezüket. Azon viszont mi is meglepődtünk, milyen megható sztorikat meséltek nekünk!

„A pasimmal 4 év után mentünk szét, mert nem szeretett volna elköteleződni – egyszerűen nem kérte meg a kezemet, és pedig úgy éreztem, hogy akkor fölösleges erőltetni a dolgot. A szakítást annyira nehezen viseltem, hogy kimentem külföldre dolgozni, és elkezdtem pasizni. Hosszú hónapok alatt nem találtam senkit, aki csak megütötte volna a szintjét, és eléggé elkeseredtem.

Aztán elkezdtünk újra beszélni, de nem volt szó az újrakezdésről. Hiányzott, és éreztem, hogy szeretem, de lebeszéltem magam róla. Aztán megjelent nálam Berlinben, a munkahelyemen, és elmondta, mennyire szeret, és hogy hibázott, de már tudja, hogy én vagyok az Igazi, és szeretné, ha a felesége lennék. Aztán letérdelt, és megkérte a kezemet.”

Anita (29), marketing asszisztens Kép forrása: madisonmuse.com

„Az egyik kedvenc filmem a Szerelmünk lapjai, a kedvenc részem pedig amikor Allie és Noah újra egymásra találnak. Egyik este meglepő módon a párom mondta, hogy ma azt nézhetünk, amit csak szeretnék, én pedig természetesen ezt választottam.

Aztán már majdnem el is aludtam, ő kiment a mosódba, majd zavarodottan visszajött. Aztán odaült mellém, és azt mondta, hogy a mi történetünk még ennél is jobb, és megkért! Ugye, milyen romantikus?!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019