Gyönyörű lánykérős történetek – Ezeket neked is el kell olvasnod!

Írta: ,

Férjezett olvasóinkat kértük meg, hogy írják meg nekünk, hogyan kérték meg a kezüket. Azon viszont mi is meglepődtünk, milyen megható sztorikat meséltek nekünk!

1/5 Dóri (33), pénzügyi vezető

„A pasimmal 4 év után mentünk szét, mert nem szeretett volna elköteleződni – egyszerűen nem kérte meg a kezemet, és pedig úgy éreztem, hogy akkor fölösleges erőltetni a dolgot. A szakítást annyira nehezen viseltem, hogy kimentem külföldre dolgozni, és elkezdtem pasizni. Hosszú hónapok alatt nem találtam senkit, aki csak megütötte volna a szintjét, és eléggé elkeseredtem.

Aztán elkezdtünk újra beszélni, de nem volt szó az újrakezdésről. Hiányzott, és éreztem, hogy szeretem, de lebeszéltem magam róla. Aztán megjelent nálam Berlinben, a munkahelyemen, és elmondta, mennyire szeret, és hogy hibázott, de már tudja, hogy én vagyok az Igazi, és szeretné, ha a felesége lennék. Aztán letérdelt, és megkérte a kezemet.”

Anita (29), marketing asszisztens Kép forrása: madisonmuse.com

2/5 Anita (29), marketing asszisztens

„Az egyik kedvenc filmem a Szerelmünk lapjai, a kedvenc részem pedig amikor Allie és Noah újra egymásra találnak. Egyik este meglepő módon a párom mondta, hogy ma azt nézhetünk, amit csak szeretnék, én pedig természetesen ezt választottam.

Aztán már majdnem el is aludtam, ő kiment a mosódba, majd zavarodottan visszajött. Aztán odaült mellém, és azt mondta, hogy a mi történetünk még ennél is jobb, és megkért! Ugye, milyen romantikus?!”

Zsóka (28), sminkes Kép forrása: indiaearl.com

3/5 Zsóka (28), sminkes

„Nem voltam felkészülve rá, mert még csak 2 éve jártunk együtt, de egyik vasárnap délben odaült mellém, és azt mondta a pasim: nagyon szeretlek, és minden egyes vasárnapomat veled szeretném tölteni. Legyél a feleségem!

Tudom, hogy nem valami extra, de nekem rengeteget jelentett, és persze azonnal rávágtam az igent!”

Zita (31), üzletvezető Kép forrása: britandrus.com

4/5 Zita (31), üzletvezető

„Már 4 éve voltunk együtt a barátommal, amikor egy nagyon durva veszekedés után majdnem elrohantam otthonról. De ő nem hagyta, hogy elmenjek, hanem eltűnt 1 percre, aztán odajött és letérdelt, és elmondta, hogy még akkor is imád, amikor veszekszem vele, szóval teljesen egyértelmű, hogy én vagyok az Igazi.

Így pedig fölösleges is várni, menjek hozzá feleségül. Na ilyen sztorija másnak nincs!”

Szandi (34), cukrász

5/5 Szandi (34), cukrász

„Tudni kell, hogy a férjem anno nagyon nehezen vette rá magát a lánykérésre, én pedig már kezdtem türelmetlen lenni. Elteltek a szülinapok, karácsony és a többi, és úgy voltam vele, hogy ha 3 hónapon belül nem történik meg, talán szóvá teszem.

Sokat szoktunk utazgatni, egy-egy hétvégére, aztán éppen Barcelonában voltunk, és elmentünk estefelé a Sagrada Familia előtt, ő pedig letérdelt és elmondta, hogy imád, és örökre velem akar lenni, és hogy feleségül megyek-e hozzá. Nagyon meglepődtem, és hihetetlenül boldog voltam!”

Ha neked is van egy szép történeted, írd meg nekünk!