Gyönyörű esküvői fotók, amiket te is lemásolhatsz

Zabolai Margit
Írta: ,

Jó esküvői fotóst találni nem egyszerű feladat, de ha sikerül, akkor valóban életre szóló emlékké teheti életetek nagy napját. Ha a fotósotok tehetséges, akkor sem árt, ha néhány saját ötletet is visztek magatokkal. Íme, néhány beállítás, amiből ötletet meríthettek!

Az esküvőn nem csak a párról és a családtagokról, de a barátokról is készül néhány kedves kép, amik nyugodtan lehetnek kicsit komolytalanabbak, mókásabbak, elvégre életetek egyik legvidámabb napján készülnek, és miért kellene, hogy komolyabbnak mutassátok magatokat, mint amilyenek vagytok?


Mesébe illő esküvői dekorációk – saját kezűleg


Ez a beállítás egyszerre bájos és vicces, olyan darab, amit biztosan senki nem fog a fiókja mélyére rejteni, mert nem állt jól rajta a haja, vagy véletlenül pislogott: ezt a képet a barátaitok is örömmel fogják mutogatni másoknak.

Egy esküvőn sok nagy pillanat van, az elsők egyike, amikor a menyasszony végül meglátja önmagát teljes pompájában: felkerült a ruha, kész a frizura és a smink, és talán éppen úgy néz ki, mint ahogyan kislány korában megálmodta.

Sok menyasszony arról számol be, hogy ekkor tudatosul bennük igazán: tényleg itt állnak, néhány percre attól, hogy kimondják az igent életük szerelmének.

A nagy pillanatot egy ügyes fotós könnyedén elcsípheti, ha pedig a koszorúslányok is ott szerepelnek a képen, attól még meghatóbb és kedvesebb lesz a fotó.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019