Felejthetetlen lesz! 5 kreatív ötlet leánybúcsúkra

Írta: ,

Az esküvő a menyasszony életének egyik legszebb napja lesz, de azért a lánybúcsú is fontos, hogy emlékezetesen sikerüljön. Mindegy, hogy őrült hétvégét vagy csak egy csajos, otthoni iszogatást terveztek, van élet az ízléstelen pénisztorták, vagy az óvszerbe töltött koktélokon kívül is! Most olyan ötleteket adunk, amin az ara sem fog kínosan mosolyogni.

 

1/5 A helyszín

Mindegy, hogy otthon maradtok, vagy asztalt foglaltatok valahol, a teremdíszítéssel máris sokat tehettek azért, hogy jobb legyen a hangulat az első pillanattól fogva. Ha valamikor, akkor hát ilyenkor belefér egy kis glamúr, úgyhogy nyugodtan dekoráljatok csillámos, ragyogó dolgokkal - persze előtte azért nem árt átgondolni, hogy ez illik-e a menyasszony stílusához. Ha viszont úgy gondoljátok, passzol hozzá ez a nagyon csajos dekoráció, már csak néhány léggömb, dekorboltban kapható csillámpor és egy doboz hajlakk kell. A lufikat körülbelül a közepükig fújjátok le hajlakkal, majd gyorsan mártsátok őket a csillámba, és már fújhatjátok is fel a gyönyörű díszgömböket.

2/5 Az emlék

Minden leánybúcsún illik valamit adni a leendő arának, ami örök emlék lehet nem csak élete lezáruló szakaszáról, de azokról is, akik vele együtt ünnepelték a változást. Ehhez az ajándékhoz nem kell más, csak egy olcsó képkeret, egy papírlap, egy filctoll, meg néhány a kedvenc rúzsotokból.

Adj búcsúpuszit a szingli létnek - hirdeti a felirat, a papírra nyomott rúzsos puszik pedig nem csak a menyasszony szemébe csalnak majd könnyeket, de nagyon egyediek és személyesek is.

3/5 Az ajándék

Míg a csóklenyomatok életre szóló emléket jelentenek, ezzel a kedves ajándékkal akár egy éven keresztül, minden nap mosolyt csalhattok az újdonsült feleség arcára. Egy szép üvegbe tegyetek 365 papírcetlit, mindegyikre egy-egy személyes üzenetet, jó tanácsot, bölcsességet, vagy akár kedves emléket felírva. A menyasszony az év minden napján kinyithat egyet, így az első házassági évfordulóig is elkíséri őt a leánybúcsú hangulata - az évforduló pedig már okot adhat a következő bulira, nem igaz?

A játék

4/5 A játék

Ha úgy döntötök, hogy otthon maradtok, és csajos estét szerveztek, jó eséllyel előkerül néhány körömlakk, ami remek apropót adhat a játékhoz, ami lánybúcsúhoz méltóan pikáns, de mégsem ízléstelen, inkább csak szórakoztató. A játék neve: Körömlakk vagy pornófilm?

Nagyon egyszerű, egy valaki felolvassa a címeket vagy neveket, a menyasszonynak pedig el kell döntenie, hogy egy körömlakk fantázianevéről, vagy felnőtt filmről van-e szó. Néhány ötlet körömlakkra: Topless és mezítlábas, A méret a lényeg, Barna a neten, Az öv alatt, Limbo bimbo. És felnőttfilm címekre: Miss Daisy lovagol, Viharos sivatagi művelet, Megfogtalak!

A program

5/5 A program

Ha mégis nyakatokba vennétek a várost, és közös, emlékezetes programot kerestek, akkor érdemes fontolóra venni valamelyik tánciskolát - szinte mindegyik kínál valamilyen közös órát az ilyen alkalmakra. Ha bevállalósak vagytok, kipróbálhatjátok a rúdtáncot, de akár egy koreográfiát is betanulhattok, amivel az est hátralévő részében a klubokban hódíthattok, vagy, ha elég ügyesek vagytok, és persze bátrak is, az esküvőn is bemutathatjátok a tudásotokat.