Felejthetetlen lesz! 5 kreatív ötlet leánybúcsúkra

Zabolai Margit
Írta: ,

Az esküvő a menyasszony életének egyik legszebb napja lesz, de azért a lánybúcsú is fontos, hogy emlékezetesen sikerüljön. Mindegy, hogy őrült hétvégét vagy csak egy csajos, otthoni iszogatást terveztek, van élet az ízléstelen pénisztorták, vagy az óvszerbe töltött koktélokon kívül is! Most olyan ötleteket adunk, amin az ara sem fog kínosan mosolyogni.

 

Mindegy, hogy otthon maradtok, vagy asztalt foglaltatok valahol, a teremdíszítéssel máris sokat tehettek azért, hogy jobb legyen a hangulat az első pillanattól fogva. Ha valamikor, akkor hát ilyenkor belefér egy kis glamúr, úgyhogy nyugodtan dekoráljatok csillámos, ragyogó dolgokkal - persze előtte azért nem árt átgondolni, hogy ez illik-e a menyasszony stílusához. Ha viszont úgy gondoljátok, passzol hozzá ez a nagyon csajos dekoráció, már csak néhány léggömb, dekorboltban kapható csillámpor és egy doboz hajlakk kell. A lufikat körülbelül a közepükig fújjátok le hajlakkal, majd gyorsan mártsátok őket a csillámba, és már fújhatjátok is fel a gyönyörű díszgömböket.

Minden leánybúcsún illik valamit adni a leendő arának, ami örök emlék lehet nem csak élete lezáruló szakaszáról, de azokról is, akik vele együtt ünnepelték a változást. Ehhez az ajándékhoz nem kell más, csak egy olcsó képkeret, egy papírlap, egy filctoll, meg néhány a kedvenc rúzsotokból.

Adj búcsúpuszit a szingli létnek - hirdeti a felirat, a papírra nyomott rúzsos puszik pedig nem csak a menyasszony szemébe csalnak majd könnyeket, de nagyon egyediek és személyesek is.