Ezek lesznek az idei év legmenőbb esküvői tortái

Fehér Dia
Írta: ,
Ezek lesznek az idei év legmenőbb esküvői tortái

Kép forrása: pinterest.com

Az biztos, hogy az esküvőszervezés egyik legjobb és legfinomabb része a torta kiválasztása. Ma már annyi különböző tortából lehet választani, hogy elég nagy kihívást jelenthet ez a feladat. Ha azt még pontosan nem is tudod, milyen ízű süteményt válassz, a díszítésnek érdemes kicsit jobban utánajárni, hogy a választott torta jól illeszkedjen a többi dekorációhoz. Szerencsére úgy tűnik, hogy ebben az évben is mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző darabot, hiszen jól variálható díszítések jellemzik 2020 legdivatosabb esküvői tortáit.

Mint minden évben, idén is elképesztő újdonságokban gyönyörködhetsz, csak győzz választani ezek közül a menő finomságok közül!

Jó, eddig is elég népszerűnek számítottak a virágos torták, idén viszont a préselt növényekkel dekorált édességek viszik a prímet.

Ez a típus tökéletes lehet természetközeli, bohókás esküvőkre!

Tavaly kezdett egyre népszerűbbé válni ez a technika, azonban idén már a tortákra is került egy-két kézzel festett részlet.

A legjobb, hogy a dekoráció többi eleméhez illő színben is kérheted a díszítést, így teljes lesz a harmónia a nagy napon.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!