Esküvőre vagy hivatalos? Íme néhány igazán emlékezetes nászajándék ötlet! (x)

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Manapság már általában együtt élnek a párok, mielőtt hivatalosan egybekelnének, így a közös életre szóló hagyományos háztartási ajándékok, mint kávéskészlet és ágyneműhuzatok ideje is lejárt. Akkor mégis mit ajándékozz, ami a párnak közösen szól? Egy élmény ajándékkal nem tévedhetsz!

Kastélyszálló ajándékdoboz

Igazán romantikus nászajándék, kifejezetten pároknak. A dobozban egy utalvány van, mely 2 főnek jelent meghívást egy valódi időutazásra egy hazai kastélyszállóban töltött éjszakával, gyertyafényes vacsorával.

Az utalvány mellett egy katalógus is található, mely 12 különböző helyszínt mutat be. Ezek közül szabadon választhat az ifjú pár, és a nekik megfelelő időpontban élhetik át az élményt.

A kastélyszállókról bővebben ITT olvashatsz! 

Wellness Üdülés ajándékdoboz

Ha szívesen meghívnád a friss házasokat egy mini nászútként is felfogható wellness hétvégére, nem kell a szervezéssel, időpont egyeztetéssel bajlódnod, ha Wellness Üdülés élmény ajándékot adsz Nekik!

Ők maguk választhatnak helyszínt és időpontot, neked nincs is más dolgod, mint örülni az örömüknek!

ITT tudod megnézni a 20 választási lehetőséget!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019