4 gyönyörű esküvői dekoráció a 2019-es trendek szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 gyönyörű esküvői dekoráció a 2019-es trendek szerint

Az esküvő megtervezése mindig izgalmas és különleges feladat, ám legalább annyira nehéz is. Az első dolgotok az, hogy kijelöltök egy számotokra szimpatikus irányvonalat, amire aztán fel tudjátok építeni az esküvő hangulatát és dekorációját egyaránt. Idén négy fantasztikus trendet, dekorációs ötletet érdemes kiemelni az esküvők világából. Mutatjuk őket!

1. Természetközeli élmények

Jó hír, hogy ha kedvelitek a természetet, a rusztikus és natúr megoldásokat, akkor az esküvői trendek egyik irányzatát teljesen testre szabhatjátok. Nagy divat most a különféle zöld növények, pozsgások, dísznövények használata a dekorációban és a menyasszonyi csokrokban is. Ezt az irányvonalat nagyon jól illeszthetitek a szabadtéri esküvőhöz, illetve azokhoz a helyszínekhez, amik alapvetően természetesnek mondhatóak. Ilyenek pl. a különféle parkok és a faberendezésű esküvői termek.

4 gyönyörű esküvői dekoráció a 2019-es trendek szerintKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

A legdivatosabb virág 2019-ben a dália lesz, a legközkedveltebb szín pedig a lila – ezeket az árnyalatokat és ezeket a virágokat egész biztosan be tudjátok illeszteni a dekorációtokba, ha szeretnétek.