Eljegyzési gyűrű trendek: 2020-ban az egyediség tarol

Fehér Dia
Írta: ,

Ha úgy érzed, idén fogja megkérni a párod a kezedet, akkor nem árt, ha segítesz neki a tökéletes gyűrű kiválasztásában. Idén ugyanis elképesztően egyedi ékszerek jelentek meg, amik sokkal különlegesebbek a megszokott csiszolásoknál, anyagoknál. Menő még a fehérarany? És a gyémánt? Mi a helyzet a csiszolással? A következő gyűrűk közül érdemes válogatnod!

Idén a fehérarany és a rose gold helyét átveszi a sárga arany, hiszen a legtöbb bizsu is ebből a színből készül már. 

Természetesen az a legfontosabb, hogy neked melyik tetszik, azonban ha követed a divatot, érdemes lehet inkább a hagyományos szín felé kacsintgatnod. Csakúgy, mint a többi arany színt, ezt is remekül lehet kombinálni különböző drága-, és féldrágakövekkel, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző darabot.

Nem meglepő, hogy az idei évben fontos szerepe lesz a fenntarthatóságnak. Egyre fontosabbá válik az, hogy a választott gyűrű milyen körülmények között készül, milyen anyagokat használnak fel hozzá.

Fontos, hogy fair trade helyről vagy újrahasznosított nemesfémekből készüljenek az ékszerek.

Ebben az esetben például a laboratóriumi körülmények között előállított gyémánt számít a jobb választásnak.

Néhány külföldi márka, például a Vrai & Oro, Do Amore, Natalie Marie Jewellery és a Clear Origin gyémántok közül is érdemes lehet választani.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!