Egyedül mész esküvőre? 4 tipp, hogy így is jól érezd magad

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor több barátod gyűlik össze egy lagzin, biztosan te is jól szórakozol, hiszen könnyen beszélgetésbe elegyedhetsz az ismerőseiddel. De mi van akkor, ha csak a menyasszonyt vagy a vőlegényt ismered az esküvőn? Ilyenkor sem kötelező egyedül ülnöd az asztalnál, hiszen az alábbi négy tippet megfogadva máris jól érezheted magad egy olyan lagzin, ahol senkit sem ismersz!

Szuper, ha felkészülsz néhány általános kérdéssel, amit feltehetsz azoknak, akikkel egy asztalnál ülsz.

Valószínűleg amikor az ifjú pár összeállította az ültetési rendet, figyelembe vette, kik érkeznek egyedül, és kik párban, valamint hogy mennyi idősek vagytok. Így valószínűleg az asztalnál már olyanokkal ülsz együtt, akikkel több közös is van bennetek.

Ilyen esetben pedig nyugodtan kezdeményezz néhány nyitott kérdéssel: például hogy ők honnan ismerik az ifjú párt, vagy hogy mivel foglalkoznak, hiszen ezek egyáltalán nem tolakodó kérdések, de szuperül tovább viszik a beszélgetés fonalát. De az is jó ötlet, ha megdicséred valaki ruháját vagy frizuráját. Az tuti, hogy ezzel máris szereztél nála egy jó pontot, és szimpatikusabb leszel, ráadásul nagyobb eséllyel viszonozza a kedvességet, amitől beindulhat a beszélgetés.

Biztos lehetsz abban, hogy egy esküvőn rengeteg segítségre van szüksége az ifjú párnak.

Persze valószínűleg a menyasszonynak már megvannak a közeli barátai, akik a készülődés során végig mellette vannak, de ettől még más területen szükség lehet a segítségedre.

Például egy vidéki esküvőn, ahol a rokonok hozzák ki az asztalra a konyhából az ételeket, biztosan örülnek még egy segítő kéznek.

De ha jól kijössz a gyerekekkel, akár azt is bevállalhatod, hogy szemmel tartod őket, így pedig egy perced sem lesz unatkozni, az tuti!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!