Egyedi esküvői meghívók

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A nyáron megrendezésre kerülő esküvőket illetően vészesen közeleg a meghívók véglegesítésének, kiküldésének időszaka. Ne keseredj el, ha semmilyen frappáns ötlet nem jutott még az eszedbe, az alábbi példák egész biztosan inspirálóak lesznek számodra.

A legtöbben mindenáron magát a meghívót szeretnék egyedivé tenni, ami abszolút érthető is. Mindazonáltal nem feltétlenül rossz ötlet díszes borítékba, vagy éppen dobozkába rejteni a meghívót, főleg, ha az kellően letisztult és egyszerű.

Különleges hatást érhetünk el, ha olyan borítékot választunk, aminek a belső felét már eleve díszítették, de természetesen erre mi magunk is sort keríthetünk.


Esküvői torta inspirációk – 10 álomszép ötlet menyasszonyoknak és álmodozóknak


Az erősebb papírból készült borítékot nyissuk ki, mérjük meg, majd a megfelelő adatokkal a zsebünkben gyártsuk le a sablonméretű négyzeteket.

Díszítsük őket ízlésünkhöz illően és az esküvő hangulata alapján, majd helyezzük úgy a borítékba, hogy annak a szája pont a felénél metssze a négyzetet. Ragasztóval rögzítsük, és már el is készültünk az első mintadarabbal.

Ha nem is annyira a meghívót, mint magát a megjelenést szeretnénk egyedivé tenni, akkor a borítékon felül választhatjuk a különleges kis dobozkákat.

Az ékszerdobozokra emlékeztető darabok rendkívül elegánsak, pláne, ha átkötjük őket egy selyemszalaggal.

A vidámabb, fiatalosabb látvány érdekében az ilyen és az ehhez hasonló kivitelezési lehetőségekkel érdemes szemezgetnünk.

A doboz méretéhez illő korongokat felezzük el, egyik részüket töltsük meg fényképekkel, a maradék szabad felületen sorban jelöljük a meghívó tárgyát, a fontosabb eseményeket, időpontokat.

Fogjunk egy szalagot, ragasszuk össze rajta az eltérő típusú korongokat, végül a sort a tetejüknél rögzítsük a doboz felső részére. Amikor leendő vendégeink megkapják a dobozkát, már rögtön a nyitásnál kellemes meglepetés éri őket.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019