Csodaszép menyasszonyi táskák – hozzád melyik illik legjobban?

Boros Mariann
Írta: ,

Kétségkívül az esküvői ruha kiválasztása a legnagyobb – és legizgalmasabb – feladat a menyasszony számára, ám ha ez megvan, a kiegészítőkre is érdemes nagy gondot fordítani. A menyasszonyi táska is fontos kellék a nagy napon, az ideálisat megtalálni pedig nem is olyan egyszerű, mint elsőre hinnénk, hiszen fontos, hogy harmonizáljon a ruhával és cipővel, praktikus és szép legyen. Ha még nincs konkrét elképzelésed a menyasszonyi retikült illetően, jó helyen jársz, megmutatjuk, milyen lehetőségek várnak!

Elegáns szütyő Kép forrása: biensavvy.eu

Bár a menyasszonyi táskák kínálata szinte olyan széles, mint a ruháké vagy a cipőké, ma is sokan választják a szütyő fazont, ami leginkább egy miniatűr tornazsákra emlékeztet.

Ehelyett a nem túl elegáns megoldás helyett remek alternatíva lehet ez a szabásában hasonló, mégis sokkal elegánsabb, merev falú, anyagában virágmintás, gyöngyökkel díszített krémszínű táska.

Persze hasonló árnyalatú, letisztult ruhához passzol igazán!

Ezüstös csipke Kép forrása: etsy.com, ANGEEW

A törtfehér csipke és az ezüst remek kiegészítői egymásnak, az esküvői táskán is gyönyörűen mutatnak együtt.

A csillogó dísz igazán különlegessé teszi az amúgy is finom, tárcafazonú, letisztult retikült, mely tökéletes kiegészítője lehet a legegyszerűbb fazonú, visszafogott ruhának is.

Ugyan nincs benne túl sok hely, néhány papírzsebkendő és egy rúzs épp elférnek benne.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019