Csodaszép menyasszonyi táskák – hozzád melyik illik legjobban?

Írta: ,

Kétségkívül az esküvői ruha kiválasztása a legnagyobb – és legizgalmasabb – feladat a menyasszony számára, ám ha ez megvan, a kiegészítőkre is érdemes nagy gondot fordítani. A menyasszonyi táska is fontos kellék a nagy napon, az ideálisat megtalálni pedig nem is olyan egyszerű, mint elsőre hinnénk, hiszen fontos, hogy harmonizáljon a ruhával és cipővel, praktikus és szép legyen. Ha még nincs konkrét elképzelésed a menyasszonyi retikült illetően, jó helyen jársz, megmutatjuk, milyen lehetőségek várnak!

Elegáns szütyő Kép forrása: biensavvy.eu

1/8 Elegáns szütyő

Bár a menyasszonyi táskák kínálata szinte olyan széles, mint a ruháké vagy a cipőké, ma is sokan választják a szütyő fazont, ami leginkább egy miniatűr tornazsákra emlékeztet.

Ehelyett a nem túl elegáns megoldás helyett remek alternatíva lehet ez a szabásában hasonló, mégis sokkal elegánsabb, merev falú, anyagában virágmintás, gyöngyökkel díszített krémszínű táska.

Persze hasonló árnyalatú, letisztult ruhához passzol igazán!

Ezüstös csipke Kép forrása: etsy.com, ANGEEW

2/8 Ezüstös csipke

A törtfehér csipke és az ezüst remek kiegészítői egymásnak, az esküvői táskán is gyönyörűen mutatnak együtt.

A csillogó dísz igazán különlegessé teszi az amúgy is finom, tárcafazonú, letisztult retikült, mely tökéletes kiegészítője lehet a legegyszerűbb fazonú, visszafogott ruhának is.

Ugyan nincs benne túl sok hely, néhány papírzsebkendő és egy rúzs épp elférnek benne.

Valami kék Kép forrása: debenhams.com

3/8 Valami kék

A menyasszonyok többsége komolyan veszi a babonát, miszerint érdemes valami kéket viselnie a nagy napon.

Általában ez a harisnyakötő, de bevállalósabbak cipő vagy épp más, feltűnő formájában is viselhetik.

Utóbbira remek választás lehet egy ilyen királykék, elegáns csipketáska, melynél legalább nem kell arra ügyelni, hogy árnyalata megegyezzen a ruháéval.

Hatalmas masnival Kép forrása: etsy.com, DavieandChiyo

4/8 Hatalmas masnival

A kék szín világosabb árnyalatát is viselheted táskádon! 

Ha szereted a különleges, feltűnő darabokat, remek inspiráció lehet számodra ez a nagy masnis modell.

Pénztárca fazonjánál fogva nincs benne sok hely, ám az a néhány apróság elfér benne, amire egy menyasszonynak szüksége van.

Csupa gyöngy Kép forrása: bhldn.com

5/8 Csupa gyöngy

A csipkéhez hasonlóan a gyöngy is népszerű kiegészítője a menyasszony ruhájának, mely kiváltképp az ékszerekben köszön vissza, de természetesen a táskán is gyönyörű és ünnepi.

Ez a gyöngyökkel kivarrt, feltűnő darab remekül megy egy törtfehér vagy pezsgőszínű ruhához, de akár hófehérhez is nagyszerű választás.

Praktikus nude Kép forrása: notonthehighstreet.com

6/8 Praktikus nude

Bár elsőre talán furcsának tűnhet, de 2015 egyik legdivatosabb árnyalata, a nude remekül mutat menyasszonyi táskádon viselve is.

Praktikus lehet egy ilyen masnival díszített, egyszerű kis bőr darabot választani a nagy napra, hiszen később egy koktélruhához is viselheted, de egy egyszerű farmer-póló szetthez is jól megy. 

Könnyű púderes Kép forrása: etsy.com, DavieandChiyo

7/8 Könnyű púderes

Ez a könnyű muszlinból készült púderszínű táska igazán letisztult és visszafogott darab, melynek finom vonalai remekül passzolhatnak egy romantikus stílusú, nagy szoknyás menyasszonyi ruhához, ugyanakkor egy egyszerűbb A-vonalú fazonhoz is elbűvölő.

Ilyen stílusú táskát akár a koszorúslányok is választhatnak, ha szeretnéd, hogy harmonizáljanak a menyasszony kiegészítőivel.

Csillogó boríték Kép forrása: elsacolouredshoes.com

8/8 Csillogó boríték

Ha kedveled a borítéktáskákat, válaszd az esküvődre is ezt a népszerű fazont, melybe viszonylag sok minden belefér.

Az ezüstös csillámokkal díszített fehér darab igazán ragyogóvá teszi megjelenésed, még ha ruha tekintetében visszafogottabban választasz is.