Bakancslista friss házasoknak

Írta: ,

Ki mondta, hogy az esküvő és a nászút után vissza kell térnetek a hétköznapokba? Hiszen az igazi kaland csak most vette kezdetét! Ha még nincsenek betáblázva a szabadnapok és a hétvégék programokkal, akkor készítsetek ti is egy közös bakancslistát azokról a dolgokról, amiket mindig is ki szerettetek volna próbálni. Így nem csak a terveiteket valósíthatjátok meg, de egymáshoz is közelebb kerülhettek. Ha pedig szükségetek lenne egy kis ihletre a listához, válogassatok a legjobb ötletek közül.

Romantikus lelkeknek Kép forrása: theultralinx.com

1/5 Romantikus lelkeknek

1. Egy nyugodt piknik nem csak a filmekben tűnik jó programnak. Hát még ha egy kis extrával is megfűszerezitek!

Dobjatok össze néhány finom szendvicset, vegyetek elő egy üveg bort, és irány a kert - de szigorúan sötétedés után. A legjobb, ha augusztusra időzítitek, mert ilyenkor közelíti meg a Földet a Perseida hullócsillag raj. Persze a párnákról és a díszítésről se feledkezzetek meg.

2. Éljétek át ismét a legelső randevútok részleteit. Teljesen mindegy, hogy étteremben voltatok, vagy csak sétáltatok egyet.

A lényeg, hogy ugyanazt a programot csináljátok végig az elejétől a végéig; idézzétek fel, hogy éreztétek magatokat, miről beszélgettetek, mit gondoltatok egymástól. Persze az este befejezésén kedvetekre változtathattok.

Sport rajongóknak Kép forrása: tumblr, keterry

2/5 Sport rajongóknak

1. Ugorjatok le a Balatonra, és próbáljatok ki annyi vízi sportot, amennyit csak bírtok.

Ha benne vagytok az extrémebb helyzetekben, akkor a wakeboardot nektek találták ki, de ha inkább nyugodtabb programra vágytok, vágjatok bele egy kis vitorlázásba.

2. Ha egyébként is gyakran neveztek be versenyekre, ezúttal legyetek alkotórészei az eseménynek!

A legtöbb rendezvényen örülnek a segítségnek!

Jövő hónapban például Magyarországra is megérkezik a Legion Run akadályverseny, ahol önkéntesként együtt segíthettek a résztvevőknek végigküzdeni a távon.

Kalandoroknak Kép forrása: theberry.com

3/5 Kalandoroknak

1. Tűzzétek ki célnak, hogy az elkövetkező 7 évben minden kontinensről begyűjtötök egy képeslapot, amire ráírjátok az utazás legemlékezetesebb pillanatait.

Ha sikerült kipipálnotok, jöhetnek az országok is...

2. Attól, hogy összeházasodtatok, még nem kell búcsút vennetek a randiktól és a vele járó izgalmaktól.

Sőt, most végre lehetőségetek van még több kalandot belecsempészni a találkozókba, és megcélozni a csillagokat.

És ezt nem képletesen értjük. Szerezzetek magatoknak örök emléket egy hőlégballonos randiról, vagy izguljatok végig együtt egy sétarepülést

Kisgyermekeseknek Kép forrása: thelittleumbrella.com

4/5 Kisgyermekeseknek

1. Utazzatok le nyaralásképpen egy homokos tópartra vagy akár egy tengerpartra, és építsétek meg közösen a legnagyobb homokvárat, amit valaha is láttatok.

2. Néhány évente Magyarországon is születnek bébi tigrisek, akiket pár hónapos korig a látogatók is megsimogathatnak.

Utazzatok el együtt az állatkertbe, és örökítsétek meg a pillanatot, amikor a gyermeketek először érinti meg az kistigrist.

Kísérletezőknek

5/5 Kísérletezőknek

1. Szilveszterkor utazzatok el kettesben egy havas helyre, de mindenképpen olyan szállást válasszatok, ahol van kandalló.

Este gyújtsátok be, vegyetek elő egy üveg bort, és hagyjátok, hogy felforrósodjon a hangulat köztetek.

2. Mondjátok el egymásnak, milyen extrém helyen esnétek egymásnak a legszívesebben.

Lehet az tengerparton, repülőtéri mosdóban vagy kint az erkélyen, a lényeg, hogy mindketten benne legyetek. Persze azért óvatosan a szemtanúkkal!