Bakancslista friss házasoknak

Kerekes Vivien
Írta: ,

Ki mondta, hogy az esküvő és a nászút után vissza kell térnetek a hétköznapokba? Hiszen az igazi kaland csak most vette kezdetét! Ha még nincsenek betáblázva a szabadnapok és a hétvégék programokkal, akkor készítsetek ti is egy közös bakancslistát azokról a dolgokról, amiket mindig is ki szerettetek volna próbálni. Így nem csak a terveiteket valósíthatjátok meg, de egymáshoz is közelebb kerülhettek. Ha pedig szükségetek lenne egy kis ihletre a listához, válogassatok a legjobb ötletek közül.

Romantikus lelkeknek Kép forrása: theultralinx.com

1. Egy nyugodt piknik nem csak a filmekben tűnik jó programnak. Hát még ha egy kis extrával is megfűszerezitek!

Dobjatok össze néhány finom szendvicset, vegyetek elő egy üveg bort, és irány a kert - de szigorúan sötétedés után. A legjobb, ha augusztusra időzítitek, mert ilyenkor közelíti meg a Földet a Perseida hullócsillag raj. Persze a párnákról és a díszítésről se feledkezzetek meg.

2. Éljétek át ismét a legelső randevútok részleteit. Teljesen mindegy, hogy étteremben voltatok, vagy csak sétáltatok egyet.

A lényeg, hogy ugyanazt a programot csináljátok végig az elejétől a végéig; idézzétek fel, hogy éreztétek magatokat, miről beszélgettetek, mit gondoltatok egymástól. Persze az este befejezésén kedvetekre változtathattok.

Sport rajongóknak Kép forrása: tumblr, keterry

1. Ugorjatok le a Balatonra, és próbáljatok ki annyi vízi sportot, amennyit csak bírtok.

Ha benne vagytok az extrémebb helyzetekben, akkor a wakeboardot nektek találták ki, de ha inkább nyugodtabb programra vágytok, vágjatok bele egy kis vitorlázásba.

2. Ha egyébként is gyakran neveztek be versenyekre, ezúttal legyetek alkotórészei az eseménynek!

A legtöbb rendezvényen örülnek a segítségnek!

Jövő hónapban például Magyarországra is megérkezik a Legion Run akadályverseny, ahol önkéntesként együtt segíthettek a résztvevőknek végigküzdeni a távon.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019