A legtutibb játékok és feladatok a tökéletes lánybúcsúhoz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A lánybúcsúk szerves részét képezik a különféle feladatok, amik bizonyítják, hogy a menyasszony képes lesz helytállni férjes asszonyként. Az általában sokkal inkább poénos, semmint komoly kihívások megalapozzák a jó hangulatot, úgyhogy muszáj rájuk kellő figyelmet fordítanod.

Ismerkedős körutazás

A lánybúcsúkon gyakran előfordul, hogy a vendégek most először találkoznak egymással, ezért a könnyebb feloldódás érdekében nem árt, ha egy kis ismerkedéssel nyitjátok meg a programot.

Kedves megoldás, ha a menyasszony első feladata elmondani, mikor és hogyan ismerkedett meg a jelenlévőkkel, illetve mit szeret bennük a legjobban.

Ezután megmérkőzhetnek egymással a meghívottak is: vajon ki mennyire ismeri a menyasszonyt? Állíts össze egy kérdőívet, pl. hányas lába van, mi a kedvenc színe, mikor van az évfordulójuk stb. majd sorban tedd fel a kérdéseket a jelenlévőknek.

A nyertest mindig hangsúlyozd ki, de aki utolsó lett, azt semmiképpen se említsd meg, hiszen nincs szükség a sértődésre és a rossz hangulatra. Ezzel a két feladattal megismerkedhettek egymással és kellőképpen fel is oldódhattok, úgyhogy jöhetnek a komolyabb kihívások!

Feladatok végeláthatatlanul Kép forrása: brit.co

Lánybúcsú szervezésénél mindig törekedj arra, hogy csak olyan feladatot bízz rá a menyasszonyra, amit adott esetben te is bevállalnál, de legalább hagyj választási lehetőséget számára.

Utóbbira tökéletes példa a pontozós játék, avagy tesztsor.

Ennél a lehetőségnél gyűjts össze többtíz mókás, de rövid feladatot (pl. táncolj az asztalon, hívasd meg magad egy italra stb.), majd sorold őket nehézségi szint szerint két-három csoportba.

Értelemszerűen a komolyabb feladatok érjenek több pontot, az egyszerűbbek kevesebbet.

A listát kapja meg a menyasszony, rögzítsétek rá a ruhájára, vagy egy példány legyen a te kezedben és szép sorjában pipáljátok ki azokat a feladatokat, amiket végrehajtott.

Így egyrészt maga oszthatja be a sorrendet, másrészt válogathat, és a számára kínos feladatokat kihagyhatja.

A végén persze jöhet a teszt kiértékelése!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019