A legszebb esküvői trend 2017-ben: virágokkal díszített fonatok

Írta: ,

Idén lesz az esküvőd? Már javában tervezgeted, milyen ruhád és milyen csokrod legyen? Ha szereted a virágokat, akkor ne csak a kezedbe fogd, hanem tűzd a hajadba! Nem viccelünk, cikkünkben most bemutatjuk az idei év legszebb esküvői trendjét, a virágokkal tűzdelt fonatokat!

Laza, hosszú fonat Kép forrása: stylemepretty.com

1/5 Laza, hosszú fonat

Az egyik legegyszerűbb megoldás - amiért a fodrászodat sem kell felkeresned -, ha lazán befonod a hajadat.

Szépen mutat, ha hosszú fonatod végigfut a hátadon, de akár előre is hajthatod. Fontos, hogy ne szorosan fond, felül akár néhány tincset ki is húzhatsz, hogy kissé kócos, természetes hatást keltsen.

Ha mindez megvan, fogd meg a kedvenc virágaidat, lehet az apró fehér virágú, de ha a feltűnőbb, látványosabb megoldások híve vagy, akkor nagyobb és színesebb virágot is választhatsz, például egy kinyílt rózsát és tűzd a hajadba!

Fonat koszorúval Kép forrása: brides.com

2/5 Fonat koszorúval

Ez a gyönyörű menyasszonyi frizura hasonló az előzőhöz: készíts hajadból egy hosszú fonatot, de hagyd lazára. Húzz ki két tincset felül és enged szabadon az arcod mellett.

Ha elég ügyes vagy, virágokból készíts koszorút. Szerezz be egy vékonyabb drótot és finoman erősítsd rá a neked tetsző virágokat. Lehet csupa fehér virágokból, de választhatsz színeseket is.

A koszorút tedd a fejedre és igazi tavasztündérnek fogsz tűnni!

Tűzz virágot a kontyodba Kép forrása: aislesociety.com

3/5 Tűzz virágot a kontyodba

Érdekes, hogy a menyasszonyok nagy része a mai napig kontyban vonul az oltár elé. Már hónapokkal a nagy esemény előtt elkezdik növeszteni a hajukat, hogy jól mutasson az esküvőn.

Ha Te is a klasszikus megoldások híve vagy, mégis szeretnél valami különlegeset, akkor készíttess kontyot a fodrászoddal, otthon pedig díszítsd fel virágokkal!

Már egy nagyobb virág beletűzése is fantasztikusan mutat, de az apró fehér virágok is igazán fel tudják dobni a hagyományos frizurát.

4/5 Mesebeli hercegnő

Mesebeli hercegnőt varázsolhatsz magadból a következő esküvői frizura segítségével.

Ha elég ügyes vagy, akár magadnak is elkészítheted, de megkérheted rá a fodrászodat is.

A hajadat hátul lazán tűzd fel, de egy nagyobb tincset hagyj ki belőle. Ezt a tincset fogd meg, fond be és lazán tekerd a fejed köré, mintha csak egy hajpánt lenne.

Oldalt húzz ki néhány apróbb tincset is hozzá és engedd azokat szabadon. Csodásan mutat, ha hullámos a hajad vagy ha becsavarod azt a frizura elkészítése előtt.

Utolsó lépésként tűzz néhány kisebb virágot a fejed közé csavart fonatba, és amint az oltár elé lépsz, elakad majd a vendégek szava!

Lágy hullámok Kép forrása: modwedding.com

5/5 Lágy hullámok

Ha az egyszerűség híve vagy, nem szereted a feltűnést, akkor a következő frizurát Neked találták ki!

Ne aggódj, egyáltalán nem ciki, ha az esküvői frizurádat nem a fodrásznál csináltatod, hanem saját magad készíted el.

Hosszú hajadba tegyél laza hullámokat, választ el oldalt vagy középen, majd két oldalt kezdd el befonni és hátravezetni. Ha összeértek, hátul finoman rögzítsd.

Tűzz bele egy nagyobb vagy több kisebb virágot és máris irány az oltár!