A legszebb esküvői trend 2017-ben: virágokkal díszített fonatok

Balatoni Dóra
Írta: ,

Idén lesz az esküvőd? Már javában tervezgeted, milyen ruhád és milyen csokrod legyen? Ha szereted a virágokat, akkor ne csak a kezedbe fogd, hanem tűzd a hajadba! Nem viccelünk, cikkünkben most bemutatjuk az idei év legszebb esküvői trendjét, a virágokkal tűzdelt fonatokat!

Laza, hosszú fonat Kép forrása: stylemepretty.com

Az egyik legegyszerűbb megoldás - amiért a fodrászodat sem kell felkeresned -, ha lazán befonod a hajadat.

Szépen mutat, ha hosszú fonatod végigfut a hátadon, de akár előre is hajthatod. Fontos, hogy ne szorosan fond, felül akár néhány tincset ki is húzhatsz, hogy kissé kócos, természetes hatást keltsen.

Ha mindez megvan, fogd meg a kedvenc virágaidat, lehet az apró fehér virágú, de ha a feltűnőbb, látványosabb megoldások híve vagy, akkor nagyobb és színesebb virágot is választhatsz, például egy kinyílt rózsát és tűzd a hajadba!

Fonat koszorúval Kép forrása: brides.com

Ez a gyönyörű menyasszonyi frizura hasonló az előzőhöz: készíts hajadból egy hosszú fonatot, de hagyd lazára. Húzz ki két tincset felül és enged szabadon az arcod mellett.

Ha elég ügyes vagy, virágokból készíts koszorút. Szerezz be egy vékonyabb drótot és finoman erősítsd rá a neked tetsző virágokat. Lehet csupa fehér virágokból, de választhatsz színeseket is.

A koszorút tedd a fejedre és igazi tavasztündérnek fogsz tűnni!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019