5 nem szokványos szórakoztató játék esküvőre

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Idén lesz az esküvőtök és szeretnétek feldobni valamivel az estét? Ha még nem tudjátok, pontosan milyen játékokkal tegyétek feledhetetlenné az éjszakát, lapozzátok át cikkünket, hiszen mi összegyűjtöttük számotokra a legötletesebbeket.

Példaértékű Kép forrása: 500px.com

Minden házaspár táncba kezd, de egyszer csak leáll a zene. A ceremóniamester megkéri a táncolókat, hogy csak azok a párok maradjanak a táncparketten, akik már több mint öt éve házasok.

Később már csak azok maradnak, akik tíz éve, és így tovább. Végül csak egyetlen pár marad majd a parketten, azok akik az egész vendégseregből a legrégebben házasok.

Meglephetjük Őket, valamilyen jelképes ajándékkal is, hiszen biztosan nem kevés munka van abban, hogy ilyen rég együtt vannak és az ifjú pár számára is példaértékűek.

 

Címlapon Kép forrása: southernweddings.com

A vendégsereg és a barátok feladata, hogy összeállítsanak egy újságot tele hírekkel, időjárás jelentéssel és mindennel, ami egy magazinban lenni szokott.

A lényeg, hogy ezek a cikkek kizárólag a menyasszonyra és a vőlegényre vonatkozzanak.

Szólhatnak a nagy napjukról, vagy akár vicces, emlékezetes történetekről is.

Garantáltan jó élmény lesz később fellapozniuk ezeket az újságokat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019