5 nászéjszaka, ami nem úgy alakult, ahogy elképzelték: őrülten kínos és vicces sztorik

Írta: ,

Forró szex, dögös fehérnemű, rózsaszirmok az ágyon. Ilyen szokott lenni a nászéjszaka a filmekben. A valóságban? Nem mindig. Ezek a párok valószínűleg nem ilyennek képzelték el a nagy estét, de végül is az igazán fontos, hogy azzal töltötték, akit a legjobban szeretnek.

1/5 Kata, 36 éves

„Kivettünk egy gyönyörű szobát az esküvőhöz közeli hotelben, mert igazi, klasszikus romantikus nászéjszakát terveztünk. Már a kocsiban éreztem, hogy valami nem oké, de azt gondoltam, hogy csak most jön ki a sok stressz.

Ahogy a szobába értünk, és bementem a fürdőszobába, kiderült, hogy ennél is rosszabb: valószínűleg tényleg a stressz hatására, de egy héttel korábban jött meg, mint ahogy kellett volna.

Úgyhogy a nászéjszakánkon szex helyett elküldtem a friss férjemet, hogy keressen egy éjszakai boltot, és hozzon nekem tampont.”

2/5 Zsuzsa, 40 éves

„Minden álmunk az volt, hogy kettesben keljünk egybe egy romantikus kis szigeten. Így is tettünk, és már előre örültem, hogy milyen gyönyörűek lesznek a fotók a napsütésben, a homokos tengerparton.

Kicsit talán sok időt tölthettünk azonban a napfény élvezésével, mert a férjem hőgutát kapott, úgyhogy az estét azzal töltöttük, hogy őt ápolgattam, amikor pedig volt egy kis időm, ültem a hotelszoba ablakában, néztem a tengert, és falatoztam a szobába készített csokis epret, meg ittam a pezsgőt.

Nem kimondottan ilyennek képzeltem, de tulajdonképpen nem is volt olyan rossz, legalábbis nekem.”

Anita, 29 éves Kép forrása: stahov/depositphotos.com

3/5 Anita, 29 éves

„Mire hazaértünk, olyan iszonyatosan kimerültek voltunk mindketten, hogy moccanni is alig bírtunk, nem hogy szexelni.

Az viszont, amikor végre levehettem a rettenetes melltartót, amit a ruha alatt viseltem, felért egy orgazmussal, a férjem pedig, bár szintén kimerült volt, megmasszírozta az egész nap magas sarkúban préselődő lábaimat, szóval megint csak meggyőződtem róla, hogy megütöttem a főnyereményt ezzel a házassággal.”

4/5 Ágnes, 27 éves

„Teljesen ki voltunk merülve, úgyhogy csak ágyba zuhantunk, de hajnalban felébredtünk arra, hogy valami történik a nappali kanapéján, és a hangokból gyorsan egyértelművé vált, hogy van valaki, aki jobban élvezi a saját nászéjszakánkat, mint mi magunk.

Másnap végül kiderült, hogy a férjem (elvált) anyja, meg a férjem tanúja jöttek össze egy estére… Azóta is azzal húzom a férjem, hogy az esküvőnkön majdnem lett még egy sógorom, de eddig még nem értem el, hogy nevessen rajta.

Idővel azért remélem, feldolgozza az ügyet.”

5/5 Eszter, 31 éves

„Az esküvő előtti napokban elég fáradtnak éreztem magam, sokszor voltam rosszul is, de az egészet betudtam a nagy izgalomnak. Már jó előre készültem a nászéjszakára, vettem szexi fehérneműt külön erre az alkalomra, gyertya, pezsgő, ami kell, de az esküvő után már a kocsiban elkezdtem hányni.

Nem értettem a dolgot, mert a rossz gyomrom miatt direkt egy kortyot sem ittam egész nap, nehogy ez rontsa el az estét. Aztán ahogy egy percre egyedül maradtam a fürdőszobában, hirtelen összeállt a kép. Feltúrtam a fürdőszobai szekrényt, találtam egy dugi terhességi tesztet, és ott volt az egyértelmű válasz: terhes vagyok.

Nagyon boldogok voltunk, de a szex elmaradt, mert az egész estét végighánytam, és valószínűleg azt sem fogjuk majd elmesélni a gyereknek, hogy egy pompomos tanga volt rajtam, mikor elmondtam az apjának, hogy családot alapítunk.”