5 nászéjszaka, ami nem úgy alakult, ahogy elképzelték: őrülten kínos és vicces sztorik

Schuster Borka
Írta: ,

Forró szex, dögös fehérnemű, rózsaszirmok az ágyon. Ilyen szokott lenni a nászéjszaka a filmekben. A valóságban? Nem mindig. Ezek a párok valószínűleg nem ilyennek képzelték el a nagy estét, de végül is az igazán fontos, hogy azzal töltötték, akit a legjobban szeretnek.

„Kivettünk egy gyönyörű szobát az esküvőhöz közeli hotelben, mert igazi, klasszikus romantikus nászéjszakát terveztünk. Már a kocsiban éreztem, hogy valami nem oké, de azt gondoltam, hogy csak most jön ki a sok stressz.

Ahogy a szobába értünk, és bementem a fürdőszobába, kiderült, hogy ennél is rosszabb: valószínűleg tényleg a stressz hatására, de egy héttel korábban jött meg, mint ahogy kellett volna.

Úgyhogy a nászéjszakánkon szex helyett elküldtem a friss férjemet, hogy keressen egy éjszakai boltot, és hozzon nekem tampont.”

„Minden álmunk az volt, hogy kettesben keljünk egybe egy romantikus kis szigeten. Így is tettünk, és már előre örültem, hogy milyen gyönyörűek lesznek a fotók a napsütésben, a homokos tengerparton.

Kicsit talán sok időt tölthettünk azonban a napfény élvezésével, mert a férjem hőgutát kapott, úgyhogy az estét azzal töltöttük, hogy őt ápolgattam, amikor pedig volt egy kis időm, ültem a hotelszoba ablakában, néztem a tengert, és falatoztam a szobába készített csokis epret, meg ittam a pezsgőt.

Nem kimondottan ilyennek képzeltem, de tulajdonképpen nem is volt olyan rossz, legalábbis nekem.”