5 mesébe illő esküvői dekoráció – saját kezűleg

Zabolai Margit
Írta: ,
5 mesébe illő esküvői dekoráció – saját kezűleg

Amikor igent mondtál, talán még egyikőtök sem gondolt arra, hogy egy esküvő mibe is kerül, de ahogy felszáll a rózsaszín köd, a számlák egyre ijesztőbbek lehetnek. Itt van néhány tipp, amivel a terem dekorálásán rengeteget spórolhattok, anélkül, hogy bárki megmondaná, hogy nem fogadtatok profi dekoratőrt a feladatra.

Az első, ami a terem vagy helyszín díszítésére bizonyára nektek is eszetekbe jutott, az a virág.

Néhány egyszerű, akár szárított szállal máris csodát tehettek: egy erős tű és damil segítségével fűzzétek fel a virágfejeket, és lógassátok le őket a mennyezetről, vagy az állványokról, ha szabadtéri esküvőt terveztek.


Láttad? Álomszép kiegészítők tavaszi menyasszonyoknak


Az egész terem fölé kerülhet a virágesőből, néhol pedig érdemes egészen hosszú füzéreket feltenni, amik akár a földig is leérnek, mert itt csodálatos fotók készülhetnek.

Ez a dekoráció elsősorban romantikus, de bohém stílusú esküvőkön is megállja a helyét.

Amikor elkezditek szervezni a nagy napot, az egész rokonságot beizzíthatod, hogy gyűjtögessék nektek a konzervdobozokat.

Nem is gondolnád, hogy egy ilyen egyszerű dologból milyen bájos dekoráció készülhet, ami különösen a vintage jellegű esküvőkön mutat jól, de például egy rusztikusabb stílusú istállóban tartott esküvőn - úgy tűnik, az elkövetkező években ez hatalmas sláger lesz - is tökéletes választás.

A dobozokba ne csak virágok kerüljenek, ragasztópisztollyal rögzíts köréjük selyemszalagot is, az esküvői színeteknek megfelelőt.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!