5 inspiráció a téli esküvőhöz, hogy neked is megjöjjön a kedved hozzá

Dienes Petra
Írta: ,

Kétségtelen, hogy az esküvők nagy részét tavasszal és nyáron tartják, aminek rengeteg oka és előnye van. De számos dolog van, amiért egy téli esküvő is lehet olyan csodás és izgalmas, mint egy nyári. Ha az eljegyzésen már túl vagytok, de az időpontot még nem tűztétek ki, akkor olvass tovább és meglátod, hogy mik a legjobb dolgok egy zúzmarás mennyegzőben... hátha a te kedved is megjön hozzá!

Winter Wonderland, a klasszikus Kép forrása: marrymetampabay.com

Ki ne hallott volna már a Winter Wonderland kifejezésről, ha esküvői témákról folyt a beszélgetés!

téli csodaország témából rengeteg gyönyörű dolgot ki lehet hozni, arról nem is beszélve, hogy nagyon egyedinek számít.

Gondolj csak bele, a legtöbb ember vagy tengerparton esküszik, vagy világraszóló sátras, mulatós lagzit csap, de te igazán különleges lehetsz ezzel a varázslatos hangulattal!

A Ruha Kép forrása: valoryjeanphotography.com

Ennél fontosabb dolog valószínűleg nincs is egy menyasszony számára, minden más csak ezután jöhet. A téli esküvőben az is nagyszerű, hogy a ruhád eltérhet egy kicsit a megszokottól. Minden fazonnak megvan a „melegebb” változata is és hidd el, hogy mindegyik gyönyörű!

Emlékszel még Katalin hercegné csodás esküvői ruhájára? Miután a világ meglátta ebben, nők milliói vettek hozzá hasonló ruhát és milyen jól tették!

Tegyél te is bátran így! Inspirálódj kicsit az interneten és hamar meglátod, hogy az évszaknak megfelelően is lehet a ruhád gyönyörű és szexi is egyszerre.