5 inspiráció a téli esküvőhöz, hogy neked is megjöjjön a kedved hozzá

Írta: ,

Kétségtelen, hogy az esküvők nagy részét tavasszal és nyáron tartják, aminek rengeteg oka és előnye van. De számos dolog van, amiért egy téli esküvő is lehet olyan csodás és izgalmas, mint egy nyári. Ha az eljegyzésen már túl vagytok, de az időpontot még nem tűztétek ki, akkor olvass tovább és meglátod, hogy mik a legjobb dolgok egy zúzmarás mennyegzőben... hátha a te kedved is megjön hozzá!

Winter Wonderland, a klasszikus Kép forrása: marrymetampabay.com

1/5 Winter Wonderland, a klasszikus

Ki ne hallott volna már a Winter Wonderland kifejezésről, ha esküvői témákról folyt a beszélgetés!

téli csodaország témából rengeteg gyönyörű dolgot ki lehet hozni, arról nem is beszélve, hogy nagyon egyedinek számít.

Gondolj csak bele, a legtöbb ember vagy tengerparton esküszik, vagy világraszóló sátras, mulatós lagzit csap, de te igazán különleges lehetsz ezzel a varázslatos hangulattal!

A Ruha Kép forrása: valoryjeanphotography.com

2/5 A Ruha

Ennél fontosabb dolog valószínűleg nincs is egy menyasszony számára, minden más csak ezután jöhet. A téli esküvőben az is nagyszerű, hogy a ruhád eltérhet egy kicsit a megszokottól. Minden fazonnak megvan a „melegebb” változata is és hidd el, hogy mindegyik gyönyörű!

Emlékszel még Katalin hercegné csodás esküvői ruhájára? Miután a világ meglátta ebben, nők milliói vettek hozzá hasonló ruhát és milyen jól tették!

Tegyél te is bátran így! Inspirálódj kicsit az interneten és hamar meglátod, hogy az évszaknak megfelelően is lehet a ruhád gyönyörű és szexi is egyszerre.

A helyszín Kép forrása: weddingpartyapp.com

3/5 A helyszín

A téli esküvőkben az is szuper, hogy valamivel könnyebb kiválasztani a megfelelő helyszínt. Nem kell aggódnotok amiatt, hogy mekkora sátrat állíttassatok fel, vagy, hogy legyen-e esőhelyszín. Ha pedig a hideg idő miatt amúgy sem ragaszkodtok a szabadtéri esküvős programokhoz, akkor egyszerűbben találhattok a lakóhelyetekhez közelebb eső helyet is a nagy napra. Így a vendégek szállásáról sem kell gondoskodnotok.

Ha pedig időközben leesne a hó, az még gyönyörűbbé teszi majd az esküvőt, bárhol is tartjátok!

Esküvői fotók, kicsit másképp Kép forrása: fabyoubliss.com

4/5 Esküvői fotók, kicsit másképp

Gondold csak végig, hány esküvői albumot láttál már... És mi volt a sok között a különbség?

Ugye, hogy szinte semmi! Külső, nyári helyszínek, lampion reptetés és még sorolhatnánk. Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy nem szép élmények, de stílusban nagyon hasonlóak.

A téli esküvői képek azonban sokkal ritkábbak, és sokszor bensőségesebbek is tudnak lenni az évszak hangulata miatt. Giccsesre persze itt sem kell venni a figurát, de a fehér ruhád a havas tájon gyönyörű látványt tud nyújtani, a többi ötlet pedig csak rajtatok múlik!

Egyedi nászút Kép forrása: inhabitat.com

5/5 Egyedi nászút

Valljuk be őszintén, igazából nem számít, hol is töltitek a mézed heteket, ha együtt lehettek. Azonban ha már egyébként is a téli esküvőre esett a választásotok, akkor menjetek olyan nászútra, ami szintén nem szokványos! Novembertől februárig sok olyan helyre juthattok el, ahová nyáron egyébként nem tudnátok, vagy nem lenne teljes az élmény. Ilyen például az Ice Hotel Kirunában, Svédországban, vagy Lappföldön a Urho Kekkonen Nemzeti Park mellett üvegből készült eszkimó kunyhókat is bérelhettek. 

Egyszóval ha egyébként sem a szokásos módon ünneplitek közös életetek egyik legszebb napját, kísérletezzetek bátran, hogy minél egyedibb és szebb élmény legyen a számotokra.