5 gyakori esküvőszervezési hiba, amit ne kövess el!

Póta Szilvia
Írta: ,

Kit hívjunk meg? Hagyományos, vagy modern esküvőt tartsunk? És egyáltalán, milyen helyszínt válasszunk? Amikor az ember elkezdi szervezni az esküvőjét, csak akkor döbben rá, mennyi döntést kell meghozni, és mennyi feladatot kell elvégeznie a nagy napig. Bár az esküvőszervezők általában előre látják a várható katasztrófákat, nem mindenki engedheti meg magának, hogy professzionális segítségéért folyamodjon. Íme néhány gyakran előforduló baki, amit érdemes elkerülnöd a nagy nap megtervezésénél!

Nem jelölitek ki a költségvetési határokat Kép forrása: heyweddinglady.com

Az esküvő sok pénzbe kerülhet, főleg, ha nem tervezzük meg előre a költségeket! Esküvőt szervezni, anélkül, hogy előtte nem fektettük volna le a határokat olyan, mintha anélkül vásárolnánk, hogy megnéznénk az árakat.

A lelkes menyasszonyok gyakran beleesnek abba a hibába, hogy a kezdeti izgatottság hevében kiválasztanak egy olyan helyet, vagy ruhát, aminek az ára – mint az később kiderül – meghaladja azt az összeget, amit egyébként megengedhetnénk magunknak. Ezáltal azonban kevesebb pénz jut majd az olyan dolgokra, mint például a nászút, vagy a vendégek étkeztetése. Kezdd tehát az esküvőszervezést egy költségtervvel, melyben meghatározod, hogy mekkora összeget szánsz az esküvő egyes részeire, majd ez alapján hozd meg a döntéseket!

Nem vesztek igénybe segítséget Kép forrása: stylemepretty.com

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a barátok vagy a családtagok felajánlják a segítségüket az esküvő megtervezéséhez, ne félj élni vele! Előfordul, hogy a párok teljesen egyedül vágnak bele a szervezésbe, ami mindamellett, hogy számtalan hibára ad lehetőséget, idegeskedéshez, illetve stresszhez vezethet.

Használd ki a rendelkezésre álló forrásokat, és ossz ki feladatokat az ismerősök között is! Tartsd azonban szem előtt, hogy az önkéntes barát, illetve családtag nem egy fizetett alkalmazott, ezért sose felejtsd el kimutatni a háládat felé!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019