5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt jegygyűrűt választasz

Zabolai Margit
Írta: ,

Egyre több olyan pár van, akik nem bízzák a véletlenre, és már a jegygyűrűt is együtt választják ki. Ha te inkább meglepetésre vágysz, ez a cikk akkor is hasznos lehet, mert segítségével könnyebben tudod körülírni a párodnak az elképzeléseidet, hogy magabiztosabban válassza ki az ékszert, amivel majd felteszi neked a nagy kérdést.

Hány karátot szeretnél? Kép forrása: --QMEAHegq/instagram.com

Ha a gyémánttal díszített gyűrűt választod, fontos kérdés, hogy hány karátos követ válasszatok.

Természetesen ilyenkor a piszkos anyagiak is fontos szerepet játszanak, de nem árt, ha egyébként is tudod, hogy mit keresel.

A nagyobb karát talán jobban hangzik, de nem biztos, hogy ez az, amit keresel: tudd, hogy az egyes karátok hogyan mutatnak valójában az ujjadon, és ne kuporgassatok a négy karátos gyűrűre, ha valójában egy sokkal szofisztikáltabb, egy karátos gyűrű az, amit elképzeltél magadnak.

Milyen formát szeretnél? Kép forrása: mscareergirl.com

Akár gyémánttal, akár más gyűrűvel díszített gyűrűre vágysz, a különböző formák egészen más stílust eredményeznek.

Sokkal könnyebb dolgod lesz a tökéletes gyűrű kiválasztásában, ha tudod, hogy milyen formát keresel.

A megnevezéseket érdemes angolul is ismerni, ha például külföldi oldalakról rendelnél, de valószínűleg a hazai ékszerészek is fogják tudni, miről beszélsz, ha a nemzetközi megnevezést használod.

Ha itthon keresel gyűrűt, ezzel az ábrával akkor is könnyű dolgod lesz, egyszerűen használd a megnevezés magyar megfelelőjét a megálmodott stílusért.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019