5 dolog, amit érdemes észben tartani, ha őszi esküvőt tervezel

Stumpf Bea
Írta: ,

Manapság már egyre többen tűzik ki a nagy napot egy őszi vagy tavaszi dátumra, hiszen ahogy a nyárnak, úgy ezeknek az évszakoknak is megvan a szépségük. Persze ilyenkor némiképp közbeszólhat az időjárás (ami egyébként már nyáron sem ritka), de ha az alábbiakat szem előtt tartod, minden tökéletesen alakul majd. :)

Dekoráció Kép forrása: himisspuff.com

Ősszel a természet átöltözik, így érdemes az esküvő dekorációját is ehhez igazítani.

Ha ősz elejére van kitűzve a nagy nap, akkor még jól jöhetnek a nyárvégi virágok és a vidám színek, de október, november körül már nem árt elgondolkodni azon, hogy mélyebb, sötétebb színekkel, termésekkel, dísztökökkel és szezonális virágokkal dekoráljatok!

Az apró, vendégeknek szánt fogadóajándékok vagy az asztaldíszek is lehetnek őszies témájúak, így minden passzol majd.

Vége a szabadságoknak Kép forrása: elegantweddinginvites.com

Azzal mindenképpen számolj őszi esküvő esetén, hogy a legtöbb meghívott vendég ilyenkorra már kivette a többhetes szabadságát, így mindenképp időben kell értesítenetek a násznépet a nagy napról. Ez különösen igaz akkor, ha egy pénteki napon lesz a ceremónia.

Az is fontos, hogy bizonyos dátumokat (például állami ünnepeket) is vegyetek figyelembe az időpontválasztásnál, hiszen ilyenkor egyrészt sokan elutaznak, másrészt lehet, hogy feláras lesz néhány szolgáltatás.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019