5 dolog, amit a legtöbb menyasszony megtesz az esküvőjével kapcsolatban, és később meg is bánja

Szirák Viki
Írta: ,

Tiniként lehet, hogy te is gyakran álmodoztál az esküvődről, és már előre kitaláltad, milyen helyszínt vagy ruhát szeretnél. Amikor viszont tényleg bekövetkezik az esküvőszervezés időszaka, mindenki ráébred arra, hogy cseppet sem könnyű feladat kitalálni az ültetéstől kezdve az utolsó virágdíszig mindent. De most segítünk egy kicsit; az alábbi hibákat szinte minden menyasszony elköveti, te viszont tanulhatsz a hibájukból!

Végre sor kerül az esküvődre, az eseményen pedig ott van az összes családtag, barát és ismerős, aki számít neked. Ezért érthető, hogy szeretnél mindenkivel beszélgetni, és elérni, hogy a vendégeid nagyon jól érezzék magukat.

Ez viszont hatalmas stresszt helyez a válladra, hiszen egyszerűen lehetetlen mindenkinek a kedvére tenni! Tényleg.

Hiába próbálkozol, biztosan lesz egy-két olyan meghívott, aki nem érzi annyira jól magát, sokszor olyan problémák miatt, amik ellen te semmit sem tehetsz.

Ezért jobb, ha minél előbb elkönyveled magadban, hogy az esküvőd rólad és a szerelmedről szól, nem másról; ne stresszeld túl magad feleslegesen amiatt, ha valaki mégsem szórakozik annyira jól.

Lehet, hogy szereted kézben tartani a dolgokat, vagy csak imádsz szervezni, de ha egyes egyedül akarod megtervezni az egész esküvőt, hamar túl fogod stresszelni magad.

Persze az nagyon szuper ötlet, ha te csinálod meg az asztaldíszeket vagy a meghívókat, de ha nincs körülötted pár ember, akik mindebben segítenek, gyorsan kifuthatsz az időből.

Nyugodtan kérj segítséget a koszorúslányaidtól, hiszen ők biztosan szeretnének nagyobb részt vállalni az esküvődből.

Ha vannak melletted olyanok, akik levesznek egy-két terhet a válladról, te is önfeledtebben készülhetsz a nagy napra.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra