5 apróság, ami tönkreteheti az esküvődet – És talán nem is gondolsz rá

Írta: ,

Az esküvőd minden bizonnyal életed egyik legemlékezetesebb napja lesz, de hogy milyen emlékeket fogsz őrizni róla, az sokszor egészen apró részleteken múlhat. Ne hagyd, hogy az alábbiak tönkretegyék a boldogságod!

Mindent tökéletesnek akarsz Kép forrása: janafromalabama.com

1/5 Mindent tökéletesnek akarsz

Mindegy, mennyi időt töltöttél a szervezéssel, lesz, ami az utolsó pillanatban kicsit félrecsúszik, vagy mégsem úgy sikerül, ahogyan azt szeretted volna.

Ezen nem tudsz változtatni, de csakis rajtad múlik, hogyan reagálsz ezekben a helyzetekben.

Ne feledd, hogy ez az a nap, amikor összekötöd az életedet valakivel, akit a legjobban szeretsz. Minden okod megvan arra, hogy boldog legyél, ne hagyd, hogy az örömödet beárnyékolja, ha egy árnyalattal sárgábbak az asztali virágok, mint szeretted volna.

Nem eszel Kép forrása: indiaearl.com

2/5 Nem eszel

Az esküvőd napja minden bizonnyal sűrű lesz, és lehet, hogy az izgalomban eszedbe sem jut enni, de mégis érdemes valahogy emlékeztetni magad arra (például a legjobb barátnőd által), hogy időről időre magadhoz vegyél egy-egy falatot.

Ami azt illeti, a papír zsebkendő meg a púder mellett érdemes akár egy müzliszeletet is a kis táskádban tartani, amit gyorsan elmajszolhatsz, ha akad egy szabad perced.

Másoknak akarsz megfelelni Kép forrása: rockmywedding.co.uk

3/5 Másoknak akarsz megfelelni

Természetes, hogy azt szeretnéd, minden vendéged érezze jól magát, de ne feledd, hogy ez a te napod!

A szeretteid nem a hibákat vagy a kellemetlenségeket keresik majd, hanem veled együtt örülnek.

Ne rontsd el a hangulatodat azzal, hogy azon feszengesz, mások hogyan érzik magukat!

Nem alszod ki magadat Kép forrása: bridalmusings.com

4/5 Nem alszod ki magadat

Az utolsó pillanatban még biztos sok a teendő, de szervezd úgy a dolgokat, hogy ne az esküvő előtti éjszakán csomagold hajnalig a fogadóajándékokat.

Érdemes beszerezni egy adag citromfű teát is, vagy bármi mást, ami segít neked az elalvásban, hogy kipihenhesd magad, és frissen vágj neki a nagy napnak.

Kényelmetlen cipőt választasz Kép forrása: colincowieweddings.com

5/5 Kényelmetlen cipőt választasz

Természetes, hogy a lehető legszebb cipőt szeretnéd viselni a különleges napon, de azért azt is tartsd szem előtt, hogy hosszú órákat fogsz ácsorogni benne.

Ha mindenképpen a ruhádhoz passzoló dizájner lábbelit akarsz, ami szép, de kevésbé kényelmes, akkor nem árt egy váltócipőt is bekészítened.

A formásabb darabot viselheted a ceremónián és a fotózáson, a kényelmesebbe pedig belebújhatsz a lakodalom alatt, hogy semmi ne tartson vissza az örömünneplésben.