5 apróság, ami tönkreteheti az esküvődet – És talán nem is gondolsz rá

Zabolai Margit
Írta: ,

Az esküvőd minden bizonnyal életed egyik legemlékezetesebb napja lesz, de hogy milyen emlékeket fogsz őrizni róla, az sokszor egészen apró részleteken múlhat. Ne hagyd, hogy az alábbiak tönkretegyék a boldogságod!

Mindent tökéletesnek akarsz Kép forrása: janafromalabama.com

Mindegy, mennyi időt töltöttél a szervezéssel, lesz, ami az utolsó pillanatban kicsit félrecsúszik, vagy mégsem úgy sikerül, ahogyan azt szeretted volna.

Ezen nem tudsz változtatni, de csakis rajtad múlik, hogyan reagálsz ezekben a helyzetekben.

Ne feledd, hogy ez az a nap, amikor összekötöd az életedet valakivel, akit a legjobban szeretsz. Minden okod megvan arra, hogy boldog legyél, ne hagyd, hogy az örömödet beárnyékolja, ha egy árnyalattal sárgábbak az asztali virágok, mint szeretted volna.

Nem eszel Kép forrása: indiaearl.com

Az esküvőd napja minden bizonnyal sűrű lesz, és lehet, hogy az izgalomban eszedbe sem jut enni, de mégis érdemes valahogy emlékeztetni magad arra (például a legjobb barátnőd által), hogy időről időre magadhoz vegyél egy-egy falatot.

Ami azt illeti, a papír zsebkendő meg a púder mellett érdemes akár egy müzliszeletet is a kis táskádban tartani, amit gyorsan elmajszolhatsz, ha akad egy szabad perced.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019