5 álomszép menyasszonyi ruha teltebb alakra

Zabolai Margit
Írta: ,

Ha valakinek nem olyan az alkata, mint ahogyan a nagy divattervezők elképzelik az átlag embert, akkor nem mindig egyszerű menyasszonyi ruhát találni. De csak azért, mert 40 fölötti méretet hordasz, még nem kell belenyugodnod, hogy a nagy napon úgy néz ki a ruhád, mint a nagymama függönye. Válassz egy elegáns fazont, és legyél ezen a napon is olyan büszke magadra, mint bármelyik másikon!

Ha kerekebb idomokkal vagy megáldva, akkor bátran mutass ízléses dekoltázst az esküvődön: ez az ejtett vállas fazon a gömbölyű vállaidat is kiemeli, a figyelmet pedig a kebleid teltségére tereli, miközben a mell alatt bővülő szoknya jótékonyan eltakarja azt, amit esetleg nem szeretnél hangsúlyosabbá tenni.


Segítünk! Hogyan válaszd ki álmaid esküvői ruháját?


A gyönyörű, aranyszínű öv hihetetlenül elegánssá teszi ezt a ruhát, amiben úgy érezheted magadat, akár egy görög istennő.

Érdemes egy szép nyakláncot választani hozzá, hogy a nyak és a mellkas rész ne tűnjön túl csupasznak.

A sellőfazon egyszerűen nem megy ki a divatból, de miért is menne, amikor a kerekded menyasszonyoknak is gyönyörű homokóra alakot csinál, egyszerre klasszikus, elegáns és szexi.

Ezen a fazonon három kritikus pontra kerültek gyöngy díszítések, amiket az ara esetleg hangsúlyozni akar: a dekoltázsra, a derék fölötti részre, és valamivel a csípő alá, így a torzó még hangsúlyosabb lesz.

Ennek a ruhának az üzenete egyértelmű: büszke vagy nőies formáidra, és nem is akarod elrejteni őket, hanem ezen a napon is megmutatod a világnak a lágyan ívelő vonalakat.

A sellőfazon egyébként akkor is jó választás, ha egy kis pocakot szeretnél leszorítani.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019