4 ötletes nászajándék, aminek tényleg örülni fog a pár

Írta: ,

Esküvőre vagy hivatalos a nyáron? Ha kicsit kreatívabb nászajándékot szeretnél adni, mint a pénz, íme 4 ötlet, aminek garantáltan örül majd az ifjú pár!

1/4 Élmény borítékolva!

Amennyiben úgy tudod, tényleg semmi sem hiányozhat a pár közös otthonából, és nem akarsz abba a hibába esni, hogy te veszed meg a 10. pohárkészletet, akkor ne tárgyat ajándékozz, hanem élményt!

A párt és a pénztárcádat te ismered, és biztosan találsz olyan programot, amit mindketten élvezni fognak.

Lepd meg őket egy tanfolyammal, koncertjeggyel, hajókázással a Dunán, vagy akár egy nappali sétarepüléssel Budapest felett!

Légy kreatív! Kép forrása: etsy.com

2/4 Légy kreatív!

Ha igazán közel áll hozzád a boldog pár, akkor gondolkodhatsz valami személyesebb ajándékon is. Minden a kézügyességedre és a kreativitásodra van bízva!

Például meglepheted őket egy videóval! Szerezd be a legjobb fotókat és felvételeket a családtól, vágd össze őket, tegyél alá olyan zenét, amihez közös emlékeitek kötődnek, és máris valami nagyon szívhez szólóval kedveskedtél nekik.

Ugyanígy, ha jó a kézügyességed, készíthetsz akár egy társasjátékot is, amiben a friss házasokkal kapcsolatos kérdések játsszák a főszerepet!

Ajándékozz szerencsét! Kép forrása: bitzngiggles.com

3/4 Ajándékozz szerencsét!

Ki mondta, hogy a kenyérre valót nem lehet kreatívan ajándékozni?

Irány a legközelebbi lottózó és a legszínesebb sorsjegyek!

Biztos lehetsz benne, hogy a pár esténként izgatottan dörzsöli majd őket a pénzérmékkel – és ki tudja? Az egyik talán egy hatalmas összeget rejt!

Bízd a szerencsére!

Együtt könnyebb! Kép forrása: moc-pages.com

4/4 Együtt könnyebb!

Nincs is annál szebb, mint amikor a barátok összefognak, hogy elkészítsék a legmenőbb nászajándékot. És mi más reprezentálná a közös életet, ha nem egy nagy családi ház?

Hát építsétek meg LEGO-ból! Hogy személyessé tegyétek ezt az ajándékot, mindenki beleteheti a maga figuráját a közös építménybe, ellátva egy rá jellemző szóval.

Na és persze a házba minden mehet: készpénz, ajándékutalvány, konfetti!