4 állítás, ami bizonyítja, hogy szuper dolog fiatalon megházasodni

Szirák Viki
Írta: ,

Néhány évtizeddel ezelőtt egészen más volt a helyzet párkapcsolatok terén. Az emberek többsége nagyon fiatalon házasodott meg, és a húszas évei elején a nők többség már gyermeket is vállalt (ha nem korábban). A 2000-es évekre viszont minden megváltozott: egyre tovább járunk iskolába, egyetemre, jobban fókuszálunk a karrierünkre, és sokszor csak 30 éves korunk felett házasodunk meg és alapítunk családot. Sőt, olyannyira ez lett a megszokott, hogy sokan furcsán tekintenek azokra, akik a húszas éveik elején házasodnak meg. Pedig valójában rengeteg előnye lehet annak, ha fiatalon mész férjhez!

Ugye, milyen szuper lenne, ha minél előbb megtalálnád a Nagy Őt, és megkímélhetnéd magad a sorozatos csalódásoktól?

Akik fiatalon házasodnak meg, ennek köszönhetően sokkal kevesebb negatív tapasztalatot tudnak a hátuk mögött.

Ez pedig rengeteg előnnyel jár a házasságra nézve: megingathatatlan bizalom és erős kötődés alakul ki a felek között, ráadásul a féltékenység is kisebb mértékben mutatkozik meg, hiszen nem nagyon fordulhat elő az, hogy az exek miatt lennének viták.

 

A legtöbben 20-25 évesen még nem igazán tudják, mit szeretnének az élettől, milyen karrierre vágynak, sőt, azt sem, hogy egyáltalán merre szeretnének letelepedni.

Ha már ebben az életkorban házasok vagytok a szerelmeddel, egy dologban biztos lehetsz: hogy együtt fogtok felnőni.

Egyszerre tapasztaljátok meg azt, hogy milyen befejezni az egyetemet, mennyire nehéz a munkakeresés az első hónapokban, miközben segítititek egymást abban, hogy felelősségteljessé váljatok.

Nagyon erős kötődést teremt az, ha ezt nem egyedül tapasztaljátok meg, arról nem is beszélve, hogy egy közös célért teszitek mindezt.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019