3 csodás magyarországi helyszín szabadtéri esküvőkhöz

Zabolai Margit
Írta: ,

Igazán különlegessé teheti az esküvőtöket, ha a boldogító igent a szabad ég alatt mondjátok ki – a ceremónia szabadtéri megtartására itthon is meg van a lehetőség, így már csak a megfelelő helyszínt kell megtalálnotok hozzá. Mutatunk néhány lehetőséget!

Csizmadia Vízimalom

Ha vidékies hangulatú, vagy éppen rusztikus menyegzőt terveztek, akkor a nemeshanyi Csizmadia Vízimalom és Malomkő Fogadó ideális helyszín lehet. A csendes kis település fogadója egy letűnt kor világát idézi, a vízimalom rengeteg lehetőséget kínál a fényképezkedéshez, a gyönyörű, zöld pázsitos udvar láttán pedig az volt az első gondolatunk, hogy itt igazán látványos lehet végigvonulni egy hatalmas, fehér ruhában.

A helyszín egyik erőssége emellett kétségtelenül az, hogy bár egyszerre kínálja a természet közelségét és egy különleges építészeti látványosságot, mégis van a fedett tér, így egy váratlan eső esetén is lesz hová bemenekíteni a násznépet. A fogadóban pedig egyúttal meg is szállhatnak a messziről érkező családtagok, vagy azok, akik nem szeretnének már a lakodalom után hazavezetni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019