Nagy családban nőttél fel? Ezek biztosan ismerősek lesznek!

Kerekes Vivien
Írta: ,

Az ismerőseid mindig elcsodálkoznak, ha meghallják, hány tesód van? Sokkal könnyebben alszol el hangzavarban, mert hozzászoktál, hogy rengeteg ember van körülötted a lakásban? Ha te is nagy családban nőttél fel, valószínűleg órákon át tudnád sorolni ennek előnyeit (na és persze hátrányait is), de egy biztos: igazából imádtad, hogy a tesóid mindig körülvesznek! Ez a hat dolog pedig garantáltan ismerősen fog hangzani.

Állandó ünneplések Kép forrása: babble.com

Mindig akad olyan személy a családodban, akinek épp közeledik a születésnapja. Míg másoknál évente néhány alkalommal kerül sor ilyen ünneplésekre, addig nálatok teljesen megszokottá vált, hogy szinte minden hónapra jut egy szülinapi parti – és akkor még a névnapokról, ballagásokról, évzárókról nem is beszéltünk!

Ez persze gyermekként együtt járt azzal, hogy a pénzed egy részét ajándékokra költötted, így idővel kitaláltátok, hogy sokkal egyszerűbb (és költséghatékonyabb) közösen beszerezni a meglepetést.

Kámforrá vált ételek Kép forrása: theglitterguide.com

Egy doboz gabonapehely vagy egy zacskó cukor maximum egy napig tartott ki – már ha szerencséd volt. Mivel sokan laktatok egy házban, mindenki rögtön megrohamozta a hűtőt egy nagyobb bevásárlás után, ami két nap múlva pont olyan üresen nézett ki, mintha hetek óta nem jártatok volna boltban.

Kaptál egy csokit? Gyorsan meg kellett enned, mert ha túl sokáig hagytad a konyhában, valaki más biztosan megette helyetted.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019