6 megszívlelendő tanács, ha nem kedveled a pasid anyukáját

Bolla Gitta
Írta: ,

Nem egy olyan történetet hallani, amelyben az anyós teljesen megkeseríti a fia/lánya párkapcsolatát. Ha tényleg együtt tervezitek a jövőt a pasiddal, az anyukája is szerves része lesz az életednek, egy család lesztek, így muszáj lesz elviselned őt valahogy – az alábbi „trükkökkel” azonban minimalizálhatod a konfliktusokat!

Képzeld magad a pasid helyébe! Kép forrása: whowhatwear.co.uk

Gondolj bele, milyen nehéz lehet neki élete két legfontosabb nője között villámhárítóként viselkedni.

Az édesanyja megszülte, felnevelte, támogatta, élete első szakaszának egyik legmeghatározóbb személye. Mostantól kezdve természetesen veled él, és te leszel számára a legfontosabb, de nem várhatod el, hogy folyamatosan veszekedjen vele miattad.

Képzeld el, milyen érzés lenne, ha az apukád és a pasid nem bírnák egymást! Próbáld meg az ő szemüvegén keresztül látni a dolgokat, és onnantól kezdve sokkal megértőbb leszel.

Tudatosítsd magadban, hogy ennek a nőnek köszönheted a szerelmedet. Így már teljesen máshogy látod az egészet, igaz?

Csinálj úgy, mintha szeretnéd! Kép forrása: bloglovin.com

Talán meghökkentő tanács, de játszd el, hogy szereted.

Ennek több pozitív hatása is lesz: egyrészt megnyugszik az anyós, és ő is sokkal kedvesebb lesz veled, másrészt a pasidnak is jól fog esni. Harmadrészt pedig talán egy kicsit valóban meg is kedveled ezáltal.

Fontos, hogy te legyél az a fél, akibe nem lehet belekötni. Akármilyen nehéz is, te legyél kettőtök közül az, aki enged – mert ha konfliktusra kerül a sor, melléd áll majd a pasid. Szóval a te lelkiismereted maradjon tiszta!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019