Ha utálod a párod legjobb barátját, vagy a legjobb barátod párját

Marcali Nóra
Írta: ,
Ha utálod a párod legjobb barátját, vagy a legjobb barátod párját

Kép forrása: unsplash

Egy ideális világban az ember mindenki kedvel, akivel viszonylag szorosan együtt él, aki része a hétköznapjainak, akár a magánéletben, akár a munkában. Ideális világ azonban nem létezik, így lehetséges, hogy néha bizony egyik-másik szeretett ember érdekében le kell győznünk minden ellenérzésünket valaki iránt, akit a hátunk közepébe nem kívánunk.

A legjobb barátnőd párja

Tudod, hogy hosszú ideje szeretett volna már szerelembe esni és mikor végre rátalál arra, akit keresett, akkor vele örülsz, hiszen a saját boldogságod mellett a legjobb barátnőd öröme is nagyon fontos számodra. Egészen addig, amíg nem találkozol az illetővel és rá nem ébredsz, hogy bizony egy olyan típusú ember, aki – legalábbis szerinted – egészen biztosan rosszat tesz majd a barátnődnek, sőt már lelki szemeid előtt látod, hogy a kapcsolat nem érhet boldog véget. De jó barátnőként mégsem vághatod ezeket a barátnőd arcába, hanem meg kell emberelned magad és esélyt adni a fickónak.

Mindig a barátságotokat tartsd szem előtt és soha ne felejtsd el, hogy ő hányszor állt ki melletted és segített, akkor is, amikor rossz döntéseket hoztál.

Add meg neki a bizalmat és hidd el, hogy képes jól választani még akkor is, ha minden porcikád tiltakozik a döntése ellen. A következő lépés pedig legyőzni ezt az ellenérzést és megismerni az illetőt. Fókuszálj a jó tulajdonságaira és azokra, amelyekért a barátnőd szereti, így talán neked is könnyebb lesz megkedvelned őt. Ha pedig úgy érzed, hogy az ellentét leküzdhetetlen? Sajnos ez is előfordulhat – főleg, ha a másik fél sem kedvel téged –, ilyenkor nincs más tennivaló, mint egyszerűen olyan programokat szervezni a barátnőddel, amelyek ugyanúgy csak rólatok szólnak. Így megmaradhat a barátság is és idővel talán meg tudod kedvelni a választottját is – főleg, ha kellő módon bizonyította elkötelezettségét.

Ne feledd: könnyen lehet, hogy egyszerűen te ítélsz meg rosszul valakit - adj esélyt az embereknek! Kérdezd meg magadtól: nem lehet, hogy egyszerűen csak féltékeny vagy a barátnőd boldogságára és arra, hogy régen jóban-rosszban együtt voltatok, most pedig megváltozott nála a prioritás? Ha így van, az teljesen természetes dolog, de le kell rendezned magadban az érzéseidet a barátságotok érdekében.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!