5 intő jel, hogy rossz személlyel barátkozol

Berényi Nóri
Írta: ,
5 intő jel, hogy rossz személlyel barátkozol

Kép forrása: tripoftwo.com

Könnyen eshetünk abba a csapdába, hogy túl későn jövünk rá: olyan embert engedtünk közel magunkhoz, aki valójában meg sem érdemelte volna. Ha a „barátnőddel” kapcsolatban egy idő után feltűnnek az alábbiak, érdemes megfontolnod, hogy továbbra is barátkozz-e vele.

Nem örül a sikereidnek Kép forrása: totalbeauty.com

Néha jól esik összeülni a barátnőkkel és panaszkodni egy sort, megbeszélni egymással a munkahelyi, párkapcsolati gondokat, és egymásra találni, ha épp hasonló cipőben járunk az élet valamely területén. De mi történik akkor, ha valami megváltozik az életedben (vagy te változol), és hirtelen minden jobbra fordul körülötted?

Egy jó barát ilyenkor veled együtt éli meg a sikereidet, sőt inspirálódik általuk, de sajnos akad olyan is, aki ennek hatására eltávolodik tőled. Azt állítja, hogy megváltoztál, sőt a siker annyira elvette az eszedet, hogy ő már nem is fontos számodra. Bár ez is megtörténhet, azért ne rögtön magadban keresd a hibát. Igenis megérdemled a sikert, amit te magad értél el. Vedd körbe magad olyan barátokkal, akik örülnek ennek!

Soha nem kérdez felőled Kép forrása: brandymelvilleusa.com

Persze neked mindig végig kell hallgatnod, vele épp milyen szuper dolgok történtek. Ha visszagondolsz, nem is nagyon találsz olyan jelenetet az emlékeid között, amikor ő hallgatott és te meséltél.

Nem szeretnénk elszomorítani, de ez valószínűleg azért van, mert nem érdekled annyira, hogy energiát áldozzon erre.

Valljuk be, mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor annyira lefoglalnak a saját dolgaink, hogy képtelenek vagyunk 100%-osan a barátnőnk beszámolójára koncentrálni, de ha valakinél ez szinte állandó, és azt veszed észre, hogy egyáltalán nem kíváncsi rád, nem érdemes tovább keresned a társaságát.