5 figyelmeztető jel, hogy rossz emberrel barátkozol

Berényi Nóri
Írta: ,

Könnyen eshetünk abba a csapdába, hogy túl későn jövünk rá: olyan embert engedtünk közel magunkhoz, aki valójában meg sem érdemelte volna. Ha a „barátnőddel” kapcsolatban egy idő után feltűnnek az alábbiak, érdemes megfontolnod, hogy továbbra is barátkozz-e vele.

Soha nem kérdez felőled Kép forrása: brandymelvilleusa.com

Persze neked mindig végig kell hallgatnod, vele épp milyen szuper dolgok történtek. Ha visszagondolsz, nem is nagyon találsz olyan jelenetet az emlékeid között, amikor ő hallgatott és te meséltél.

Nem szeretnénk elszomorítani, de ez valószínűleg azért van, mert nem érdekled annyira, hogy energiát áldozzon erre.

Valljuk be, mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor annyira lefoglalnak a saját dolgaink, hogy képtelenek vagyunk 100%-osan a barátnőnk beszámolójára koncentrálni, de ha valakinél ez szinte állandó, és azt veszed észre, hogy egyáltalán nem kíváncsi rád, nem érdemes tovább keresned a társaságát.

Ha ráhajt a pasidra Kép forrása: instagram.com

Nők vagyunk, imádunk versenyezni egymással. Nincs is ezzel semmi baj, de azzal már igen, ha a pasikon megy a harc – főleg, ha a tiédről van szó.

Ez egy nagyon kényes szituáció, hiszen az állítólagos barátnődről van szó, ráadásul, ha rákérdezel, biztosan azt a választ kapod, hogy csak beképzeled az egészet.

De ha a belső hangod azt súgja, hogy ennél több van a dologban, inkább beszélgess el vele.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019