Összejött két barátod? Ezt csináld, hogy ne érezd magad kínosan a társaságukban

Balatoni Dóra
Írta: ,

Ha egy baráti társaságban összejön két ember egymással, az gyakran felborítja az addigi rendet. Ezentúl valószínűleg több időt fognak egymásnak szentelni, a többieket pedig hanyagolják egy kicsit. Nagyon fontos, hogy jól kezeld ezt a helyzetet és elfogadd a kapcsolatukat. Ilyenkor életbe lépnek bizonyos íratlan szabályok, amire oda kell figyelned, ha nem akarod kellemetlenül érezni magad a társaságukban. Mutatjuk, melyek ezek!

Nem vagy felesleges harmadik Kép forrása: instagram.com

Ha összejött két barátod, akkor onnantól kezdve sokszor feleslegesnek érezheted magad. Megfordulhat a fejedben, hogy ezentúl nem mész el velük sehova, mert kényelmetlennek éreznéd magad a társaságukban.

Ha azonban meg akarod tartani a barátságukat, ne gondolj ilyen butaságokra! Tudnod kell, hogy számítanak rád és nem akarják amiatt megszakítani veled a kapcsolatot, mert ők egymásba gabalyodtak.

Bár mondani könnyű, próbálj meg ezentúl is úgy viselkedni, mint azelőtt tetted, hogy egy pár lettek.

Vigyél magaddal plusz egy embert Kép forrása: kodiakstag.tumblr.com

Ha már semmi nem segít és kényelmetlenül érzed magad a társaságukban, ne mondd le velük a találkozókat, hanem szervezz be egy negyedik embert is!

Elhívtak egy koncertre, de úgyis tudod, hogy egymást fogják közben ölelgetni?

Akkor vigyél magaddal még egy ismerőst, ha már négyen vagytok, nem is olyan kínos a helyzet.

Ha gondolod, akár szét is válhattok néha, elmehettek az ismerősöddel egy italért, így legalább a párnak is lesz pár percre csak egymásra.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019