Örök barátság? Mi van, ha vége van? Tippek a "szakításhoz"

Stumpf Bea
Írta: ,
Örök barátság? Mi van, ha vége van? Tippek a "szakításhoz"

Kép forrása: weheartit.com

Az igazi barátság egy életre szól. Ott vagytok egymásnak, amikor boldogok vagytok és akkor is, amikor nem minden felhőtlen. Az idők változnak, csakúgy, mint a téged körülvevő személyek az életedben, és néha eljön az a pillanat, hogy ahhoz, hogy valami újnak is lehetőséget adj, valakit el kell engedned. Mikor jön el ez a pont és hogyan is csináld pontosan? Segítünk!

A bizalom hiánya Kép forrása: okchicas.com

Mint minden kapcsolatnál, a barátságoknál is a legfontosabb pillér, amire építkezhettek, az a bizalom.

Normális, ha vannak hullámvölgyek és konfliktusok az életedben, de ha a bizalom egyszer eltűnik, azt nagyon nehezen tudjátok csak visszaállítani.

Ha úgy érzed, hogy ez nem csak egy szokásos veszekedés volt a legjobb barátnőddel, hanem több annál, akkor neked kell döntened.

Hajlandó vagy-e újra elkezdeni felépíteni vele azt, amitek volt, képes vagy-e megbocsátani vagy inkább véget vetsz a dolognak.

 

Folyamatosan húzódik Kép forrása: junesixtyfive.com

Egy-egy veszekedés egy fiúval kapcsolatban, kisebb-nagyobb konfliktusok a mindennapokban, mosolyszünetek néhány hétig.

Ezek teljesen normálisak egy barátságban, sőt, a legtöbbször ezek vezetnek olyan beszélgetésekhez, amik előreviszik a kapcsolatotokat.

Azonban fontos, hogy észrevedd, hogy különbség van ezek között és a között, ha a problémáitok mindig ugyanoda vezetnek vissza.

Ha minden veszekedés ugyanabból indul és ugyanoda érkezik, akkor vagy rászánjátok magatokat, hogy végre lezárjátok ezt és tiszta lappal indultok vagy ideje azon gondolkozni, hogy hogyan tudtok majd egymás nélkül élni.