5+1 ordító jel, hogy a barátnőd valójában az ellenséged

Balogh Orsi
Írta: , Frissítve:

Senki sem kíván ezzel szembesülni, de néha mégis megtörténik. A nő, akit a legjobb barátnőnknek hittünk, valójában az ellenségünk és kimutatta a foga fehérjét. Persze nem egyik napról a másikra fordult ellenünk. Már jóval korábban jelezte, - bár tudattalanul - hogy nem őszinték a szándékai, és az irántunk való szeretete sem az. Megmutatjuk, melyek azok a jelek, amelyek erre utalnak!

Remélhetőleg, a te barátnődre egyik sem igaz, viszont akármennyire is jó kapcsolat is van köztetek, érdemes kevésbé elfogultak lenni vele szemben.

Amikor boldog lelkesedéssel közlöd, hogy valamilyen csodálatos dolog történt veled, ő nem gratulál neked. De legalábbis nem őszinte a mosolya vagy a hangsúlya.

Érzed, hogy nehéz szívvel ejti ki a szavakat. Ez szinte biztos, hogy azért van, mert féltékeny.

Talán neki kevesebb öröm vagy siker jutott eddig, vagy egyszerűen csak lebecsül és nem érti, miért te kapod a jobb munkát, a több pénzt, a tökéletes partnert.

Ha pedig mégis gratulál, hozzáteszi: ez nem nagy dolog, vagy csak szerencse kérdése. Így próbálja meg csökkenteni az örömödet.

Ez a kedves barátnő sokszor trappol bele a lelkedbe. Csípős megjegyzést tesz a külsődre, a viselkedésedre. Ha nem is lépten-nyomon, de rendszeresen beléd köt és keresi a fogást rajtad.

Miután elsütött egy sértő vagy bántó megjegyzést, nem kér bocsánatot, sőt, elintézi annyival: ő csak őszinte.

Van néhány fájó pontod, amiről ő is tud és sokszor mintha szándékosan abba döfne bele, hogy biztosra menjen. Egyrészt azért teszi ezt, hogy lehúzzon téged, csökkentse az önértékelésedet.

Vagy ha alul marad egy vitában, gyerekesen beléd mar, mert úgy érzi, nem maradt más eszköze.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv