Ha jellemző rátok a következő 5 dolog, biztosra mehetsz: nagyon jó barátok vagytok

Szirák Viki
Írta: ,

Azt gondolnánk, ha két hasonló személyiségű ember egymásra talál, nagyon jó barátság alakulhat ki közöttük. Azonban jó, ha tudod, hogy nem ezen múlik, mennyire tudsz pozitív kapcsolatot kialakítani valakivel. Azokban az emberekben, akikből nagyon jó barátok válnak, az alábbi személyiségjegyek találhatók meg.

Vannak azok az álbarátságok, ahol a felek titkon folyton egymással versenyeznek.

Ahol az egyik barát mindig szebb, okosabb, sikeresebb akar lenni a másiknál, és ha ez éppen nem így van, teljesen kikészül.

Ez a személy egyszerűen nem barát, hanem sokkal inkább csak valaki, aki jelenleg melletted van, de a nehezebb időszakban nem számíthatsz rá.

Az ilyen mérgező kapcsolatok lelkileg is kikészíthetnek téged, ezért fontos, hogy olyan személyt keress az életedben, aki nem rejtett ellenségként tekint rád.

Az igazán jó barátok egyik jellemzője ugyanis az, hogy támogatják egymást, ahelyett, hogy folyton versenyt futnának.

Aki képes elfogadni, hogy nem lehet mindenben tökéletes, és reálisan gondolkodik, nagyon jó baráttá válik!

Vannak emberek, akik állandóan kritizálják a másikat, legyen az egy közeli ismerős vagy akár egy új kolléga.

Ők tipikusan azok a személyek, akiket általában azért "viselnek el" mások, mert már régóta ismerik egymást, vagy szimplán rokoni szálak fűzik őket össze.

Azonban jó, ha tudod, hogy az igazán jó barátok sosem ítélkeznek egymás felett.

Természetesen elmondják egymásnak a véleményüket, és szólnak, ha a másik butaságot készül csinálni, de bántó kritikára egyszerűen nem kerülhet sor.

Ezért aztán azok az emberek, akik természetüktől fogva mindig kedvesek másokkal, és a véleményüket is barátságos köntösben mondják el, alapjáraton nagyon szuperül megállják a helyüket barátként.