Ez az 5 dolog jellemzi azokat az embereket, akik nagyon jó barátok

Szirák Viki
Írta: ,

Azt gondolnánk, ha két hasonló személyiségű ember egymásra talál, nagyon jó barátság alakulhat ki közöttük. Azonban jó, ha tudod, hogy nem ezen múlik, mennyire tudsz pozitív kapcsolatot kialakítani valakivel. Azokban az emberekben, akikből nagyon jó barátok válnak, az alábbi személyiségjegyek találhatók meg.

Vannak emberek, akik állandóan kritizálják a másikat, legyen az egy közeli ismerős vagy akár egy új kolléga.

Ők tipikusan azok a személyek, akiket általában azért "viselnek el" mások, mert már régóta ismerik egymást, vagy szimplán rokoni szálak fűzik őket össze.

Azonban jó, ha tudod, hogy az igazán jó barátok sosem ítélkeznek egymás felett.

Természetesen elmondják egymásnak a véleményüket, és szólnak, ha a másik butaságot készül csinálni, de bántó kritikára egyszerűen nem kerülhet sor.

Ezért aztán azok az emberek, akik természetüktől fogva mindig kedvesek másokkal, és a véleményüket is barátságos köntösben mondják el, alapjáraton nagyon szuperül megállják a helyüket barátként.

Az igaz barátaid örülnek a sikereidnek, sőt, mindig egy kicsit motiválnak, hogy még jobb eredményeket érhess el.

Aki képes önzetlenül a másik boldogságának örülni, és nem azon morfondírozni, hogy neki miért nem lehet ilyen élete, az az igaz barát.

Ő az a személy, aki nem kizárólag saját magával foglalkozik, hanem azokkal, akik fontosak neki.

Ha épp előléptetést kaptál, biztosan nem az jár majd a fejében, hogy neki is kijárna egy fizetésemelés, és ha épp megismertél egy klassz férfit, nem az bántja majd, hogy ő még mindig szingli.

Akiben megvan az a tulajdonság, hogy képes mindig motiválni másokat, és bíztatni őket a nehezebb időszakban, nagyon jó baráttá tud válni.