Mennyire hagyd a barátnőidnek, hogy beleszóljanak a párkapcsolatodba?

Kató Iringó
Írta: ,

Olykor nem is tudnánk elképzelni kellemesebb kikapcsolódást, mint összeülni a lányokkal egy csésze tea mellett, és kibeszélni az élet „nagy” dolgait – pláne, ha pasi témáról van szó! Van azonban egy határ, amin túl már nem szabad hagynod, hogy ezek a beszélgetések hatással legyenek a párkapcsolatodra.

Ha minden rendben Kép forrása: tumblr, kailamaee

Ha egy jól működő, boldog párkapcsolatról van szó, akkor mondhatjuk, hogy könnyű a barátnőink dolga: csupa füllel, érdeklődően végighallgatják a legújabb rózsaszín és virágszirmos sztorijainkat, nagyokat sóhajtozva gratulálnak és örülnek a szerencsénknek, illetve esetenként ellátnak egy-két jó tanáccsal, amiről úgy vélik, hogy hasznunkra válhat – hogy a jó még jobb legyen.

Ha baj van Kép forrása: shopstyle.com

Ám ha egy nem kifejezetten jól működő, boldogtalan párkapcsolatról van szó, akkor sajnos már nehezebb a barátnőink feladata.

Ez esetben aggódó tekintettel és összeráncolt homlokkal azon gondolkodnak, hogyan lehetne mihamarabb megoldani a felvázolt problémá(ka)t, és általában minden erejükkel azon vannak, hogy kihúzzanak bennünket a kisebb-nagyobb slamasztikából.

Küldetésük, hogy újra boldognak lássanak minket. Hiszen erre (is) vannak a jóbarátok!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019