Meglepő barátságok hírességek közt, amikről kevesen tudnak

Bodnár Alexa
Írta: ,

Sokszor hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy a közismert embereknek gyakran érdekkapcsolatai vannak, pedig valójában sok olyan legjobb barátságról is tudunk, ahol mindkét fél nagyon híres volt. Mutatunk neked néhány ismert legjobb barátságot, amelyek között van egy-két meglepő is, amelyről esetleg még te sem tudtál eddig.

Gertrude Stein és Ernest Hemingway Kép forrása: jfklibrary.org

Az elveszett nemzedékhez tartozott Gertrude S tein amerikai költönő és Ernest Hemingway író is.

A költőnő a kor legnagyobb művészeivel ápolt barátságot, és közülük Hemingway volt az egyik legjobb barátja.

Gertrude Stein Párizsba költözött, ahol lakásán tartottak megbeszéléseket a művészekkel a készülő alkotásaikról, és természetesen rengeteget szórakoztak is együtt.

Amellett, hogy baráti támaszt tudtak egymásnak nyújtani, Hemingway a készülő műveit általában a költőnővel véleményeztette, hogy tanácsokkal tudja ellátni a további munkákhoz.

John Lennon és Paul McCartney

A Beatles két híres zeneszerzője Liverpoolban barátkozott össze még kamasz korukban: mindketten elvesztették édesanyjukat ekkor, és a másikban találtak támaszt maguknak.

Nem csak barátok, hanem alkotótársak is lettek, akik folyamatosan inspirálták egymást, és így tették a Beatlest a világ talán legismertebb zenekarává.

Bár történetük vett egy csúnya fordulatot, és egy ideig viszálykodtak egymással – olyannyira, hogy még pereskedés is lett az ügyből –, a John halála előtti időkben kibékültek egymással.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019