Elmondd vagy hallgass örökre? Megcsalás baráti körben

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Tedd fel magadnak a kérdést: ha a barátnőd rájönne, hogy a pasid megcsal téged, elvárnád tőle, hogy elmondja neked? Ugye rávágtad, hogy naná? Most fordítsuk meg a helyzetet: te vagy az, aki rájön, hogy a barátnőjét megcsalja a pasija. Így is olyan egyértelmű, hogy gondolkodás nélkül elmondod neki? Ha jobban belegondolsz, már nem annyira... Számos tényező árnyalja a kérdést, ezért érdemes higgadtan átgondolni, hogyan is tálald a dolgot.

Miért nehéz dönteni? Kép forrása: deviantart.com

Ha a legjobb barátnődről van szó, valószínűleg eszedbe sem jut elhallgatni előle a dolgot. Ebben az esetben garantáltan nem kell attól tartanod, hogy hátsó szándékot lát majd az egészben, és esetleg azt hiszi, szét akarod választani őket.

Persze még ilyenkor is előfordulhat, hogy el kell gondolkodnod a tálalást illetően, mert ha tiszta vizet öntesz a pohárba, akkor azzal elindítasz egy lavinát, és egész biztosan felzaklatod a barátnőd legmélyebb érzelmeit.

De tarthatsz attól is, hogy esetleg van magyarázat a történtekre, és te értettél félre valamit…

Győződj meg az igazságról Kép forrása: tumblr, she-floats

Nagyon fontos, hogy mielőtt bárkinek bármit is mondanál, 100%-osan győződj meg arról, hogy igazad van! Ha a legjobb szándék vezérel, de tévesek az infóid, te leszel az, aki rosszul jön ki a dologból.

Azok, akik érzelmileg sérülnek egy ilyen szituációban, mindenhol kibúvókat és kapaszkodókat fognak keresni (akkor is, ha nincsenek).

Tehát ha valamilyen értesülésed akár csak egy kis részletében is eltér a valóságtól, az már okot ad a kételkedésre, az igazad megkérdőjelezésére.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019