10 kérdés, amit a legjobb barátok már feltettek egymásnak – Ha még nem, akkor eljött az ideje

Zabolai Margit
Írta: ,

A barátságokat ápolni kell, hiszen ez a ritka virág törődést igényel. Jó dolog persze a kedvenc sorozatotokról beszélgetni, vagy kitárgyalni, hogy kivel mi van éppen a munkahelyén, de ha tényleg jóban-rosszban egymás mellett akartok állni, akkor ezek a kérdések segíthetnek, hogy valódi ismerői, megértői és támaszai legyetek a másiknak.

1. Melyik a kedvenc gyermekkori emléked?

A fontos és örömteli pillanatok megosztása minden barátságot elmélyít. Ha azokat is megosztjátok a másikkal, amelyiknél még nem lehettetek jelen egymás életében, az megerősíti a barátságotokat, ráadásul ha ismered a gyerekkori emlékeket, akkor a jelen dinamikáját is könnyebb megértened.

2. Van olyan dolog az életedben, amit megbántál? Ha igen, miért?

Nem könnyű, de fontos kérdés. Még az is lehet, hogy egy olyan feldolgozatlan, régi sérelem kerül a felszínre, amiről a barátodnak beszélnie kell. Lehet, hogy nagy szüksége van rá, hogy valaki feltegye neki ezt a kérdést, de a válasz mindenképpen közelebb fog hozni benneteket egymáshoz.

3. Ha bármit megváltoztathatnál a múltadon, változtatnál valamit? És ha igen, akkor mit?

A „mi lett volna, ha” olyan kérdés, amin időről időre mindenki elgondolkodik. Ha ezt a legjobb barátod társaságában teszed, akkor az egy biztonságot adó tér, amelyben le mersz menni olyan utakon is, amelyek egyedül talán nem mernél.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv