3 rejtett jel, ami arra utal, hogy a legjobb barátod kezd beléd zúgni

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Neked is van egy igazán jó barátod, akivel nagyon egy hullámhosszon vagytok? Tulajdonképpen nem is érted, miért nem alkottok egy párt, egyszerűen csak így alakultak a körülmények? Nos, könnyen előfordulhat, hogy ő is éppen azon tanakodik, miért nem léptek tovább egy szintet… Ezekből a rejtett jelekből felismerheted, hogy kezd beléd zúgni!

Szokatlanul érzékennyé válik

Míg korábban inkább vicces és kedveskedő volt, most feltűnően sokszor megesik vele, hogy érzékenyen reagál néhány kijelentésedre, vagy sztoridra. Azokat a labdákat, amiket régen gond nélkül lecsapott, és amin jókat nevettetek, most észre sem veszi. Vagy, ha mégis, akkor valahogyan másként történik meg részéről a visszacsatolás. Előfordul, hogy olyan dolgokon is megsértődik, ami számodra teljes mértékben érthetetlen, kivéve, ha arra gondolsz, hogy esetleg beléd esett. Ekkor már érthető az aggodalmaskodása, a rossz kedve, amit a féltékenysége okoz, és amit nem kommunikálhat nyíltan.

Azt tapasztalhatod, hogy megromlott a barátságotok, esetleg attól tarthatsz, eltávolodtatok egymástól. Ez részben igaz, de csupán azért, mert neki változtak meg az érzelmei, nem pedig azért, mert te rontottál el valamit.

A férfiak nagyon utálnak sebezhetőnek tűnni és érzékenynek mutatkozni, ezt a harcot magával is meg kell vívnia, ami pedig különösen nehéz akkor, ha ismeritek egymást, és barátok vagytok.

Nem vesz észre rajtad semmilyen hibát

Rejtett jelek, amik arra utalnak, hogy a legjobb barátod kezd beléd zúgniAzt tapasztalod, hogy elvesztette veled kapcsolatosan a tárgyilagosságát, és egyre kevésbé foglalkozik vélt, vagy valós hibáiddal. Míg korábban jól leteremtett egy-egy baklövés után, vagy nem félt kimondani, mekkora őrültséget követtél el, addig most jól láthatóan nem viselkedik így veled. Minduntalan finomabban próbálja megfogalmazni esetleges negatív véleményét, úgy veszed észre, hogy igyekszik óvatosan nyilatkozni, hogy még véletlenül se bántson meg.

Azonban azok az alkalmak is ritkulnak, amikor ezekre a figyelmeztetésekre sor kerülhetne részéről, szinte állandóan csak bókokat és vállveregetéseket kapsz tőle. Ez részben adódhat abból, hogy lelkileg egy hullámhosszra kerültetek, de abból is, hogy elöntötte őt a rózsaszín köd, és nemes egyszerűséggel nem veszi észre a hibáidat. Csak a jó tulajdonságaidat, az előnyös oldaladat látja, minden vonásodat aranyosnak, kedvesnek titulálja. Ez csak abban az esetben történhet meg, ha alaposan beléd zúgott, különösen, ha korábban nem ez a magatartás volt rá jellemző.

Egyre közelebb enged magáhozRejtett jelek, amik arra utalnak, hogy a legjobb barátod kezd beléd zúgni

Sok embernek még a párkapcsolatában is évek kellenek ahhoz, hogy valóban igazán közel tudja magához engedni a szerelmét. Barátságban annyival könnyebb ez a folyamat, hogy nem a nulláról kezdtek, hanem már van valamilyen fogalmatok a másik személyiségéről, gondolatvilágáról. Persze, ebben az esetben másfajta körülmények nehezítik az egymásra találást. Ami biztos, hogy egy férfi fokozatosan egyre közelebb és közelebb enged magához, az biztos jele annak, hogy érez irántad valamit. Nyilvánvaló, hogy ez barátságban sem ritka, egy igazán jó férfi-női barátságot éppúgy jellemez az őszinteség, mint egy valamirevaló kapcsolatot.

Azonban ez a közelengedés minőségében más, mint amit korábban megszoktál. Sztorizik az életéről, de egyre többet mesél arról, hogy komoly kapcsolatra vágyik, biztos jövőre, olyanra, amire lehet alapozni.


Még mindig viccelődik, de gyakrabban filozofál az élet nagy dolgairól, feszegeti azokat a kérdéseket, amik az igazán nagybetűs döntések előtt foglalkoztatják az embert. Olyan programokra, eseményekre hív meg, amikre korábban a csajaival ment… Ha ezeket tapasztalod, akkor biztos lehetsz benne, hogy próbálja realizálni magában, mit érez, és egyúttal teszteli is, hogyan működne ez a valóságban.

Képek forrása: undrey/Depositphotosnd3000/Depositphotos

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?