A legegyértelműbb jelek, amikről felismerhetsz egy energiavámpírt

Kovács Andrea
Írta: ,
A legegyértelműbb jelek, amikről felismerhetsz egy energiavámpírt

Kép forrása: India Earl Photography, indiaearl.com

Misztikus blablának tűnik, de energiavámpírok tényleg léteznek – ezek azok az emberek, akiknek a közelében valahogy lehúzva érzed magad, gyenge vagy, és olyan, mintha az életed hirtelen sokkal rosszabb és unalmasabb lenne, mint amilyen egyébként. Lehet, hogy rá sem ismersz, hogy valóban energiavámpírral van dolgod – most segítünk beazonosítani a jeleket.

Ki lehet energiavámpír? Kép forrása: fromupnorth.com

Biztos, hogy legalább egyszer életében mindenki találkozott már energiavámpírral. Legyen az egy olyan párkapcsolat, ahol folyton megkérdőjelezed magad, vagy egy olyan barátság, ahol nem érzed magad elégnek, valahol összefutottál már ilyen emberrel.

Vannak, akiket jobban megvisel egy ilyen találkozás, és vannak, akik csak enyhe kellemetlenséget éreznek utána – minden azon múlik, hogy milyen erős a személyiséged, és hogy mennyire kötődsz ehhez az energiavámpírhoz.

Ilyen ember lehet közeli ismerős, családtag, kolléga, vagy bárki, akivel találkozol, és váltasz pár szót.

Többféle létezik Kép forrása: adaymag.com

Az energiavámpíroknak több „fajtájuk” is van, ez attól függ, hogy hogyan viselkedik veled, amiért úgy érzed, hogy kiszívja belőled az energiát.

Van, aki megkérdőjelez mindent, amit mondasz, úgy érzed magad tőle, mintha nem lennél szavahihető, és semmihez sem értenél.

Van, aki azt mutatja, hogy egyáltalán nem érdeklik a problémáid vagy a sikereid. Van, aki rájátszik a természetes félelmeidre és bizonytalanságaidra, és ezeket használja ellened. Van, aki túl akarja szárnyalni azt, amit mondasz, még akkor is, ha hazudnia kell hozzá.

Mindegyikben egy a közös: nem jó a közelükben lenni, és nem jó velük beszélgetni.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató