Ez az 5 dolog bizonyítja, hogy egy igazi energiavámpírral van dolgod

Szirák Viki
Írta: ,

Szinte biztos, hogy te is ismersz legalább egy olyan személyt, akire tökéletesen passzol az energiavámpír kifejezés. Ők azok az emberek, akik szó szerint elszívják a másik életkedvét, már csak a puszta jelenlétükkel és viselkedésükkel is. Egy beszélgetés után szinte teljesen kimerültnek érzed magad, és te sem tudod, miért, de kimondottan rosszkedvűvé válsz. Most eláruljuk, honnan tudhatod biztosan, hogy egy energiavámpírral van dolgod!

Az energiavámpírokat a figyelem élteti, de ezt nem éppen a legjobb módon szerzik meg maguknak.

Folyton azt akarják, hogy az emberek együtt érezzenek velük és sajnálják őket, ezért állandóan azt a látszatot keltik, hogy ők valaminek az áldozatai.

Folyton csalódnak a szerelemben, nem jó a munkájuk vagy egészségügyileg nincsenek a topon - ezeket biztos, hogy gyakran hallani fogod egy energiavámpírtól.

Fontos, hogy ne hidd el minden szavát, mert sokszor még a füllentésre is hajlandó, csak hogy még nagyobb figyelmet harcoljon ki magának.

Nincs túl sok barátja Kép forrása: flickr.com

Egy energiavámpírnak nincs túl sok barátja, hiszen idővel az őt körülvevő emberek ráébrednek arra, hogy egy találkozás után teljesen elfogy az életerejük.

Ez az oka annak, hogy nem nagyon tudna olyan személyt mondani az életében, aki már gyerekkora óta ott lenne mellette.

Ha neked is van olyan ismerősöd, aki általában egyedül van, szinte kivétel nélkül fáradtnak és boldogtalannak látszik, ugyanakkor imád ezzel a középpontba kerülni, valószínűleg ő is egy energiavámpír.

Legyél óvatos azzal, hogy mennyire kerülsz közel hozzá!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019