Ezt várod a barátaidtól 30 felett - 5 baráttípus, akire szükséged van és másik 5, akit ki kell iktatnod az életedből

Stumpf Bea
Írta: ,

Barátok nélkül nincs élet, a család mellett ugyanis ők azok, akik jóban-rosszban melletted állnak és támogatnak. Ezek a kapcsolatok kialakulhatnak az iskolai évek alatt, vagy később, amikor már dolgozol. Sokszor nem is az a lényeg, hogy milyen régóta vagytok barátok, hanem az, hogy milyen mély és őszinte a kapcsolat. Lássuk, melyek azok a baráttípusok, akiket meg kell tartanod és akiktől jobb lenne megszabadulnod!

A hűséges

Ahogy egy párkapcsolatban, úgy egy baráti kapcsolatban is az egyik legfontosabb tulajdonság, ami összetart titeket az a hűség.

Ha van egy olyan barátod vagy barátnőd, aki minden titkodat ismeri, melletted állt a legrosszabb időszakaidban és mégsem ítélkezik, csak támogat, akkor értékeld nagyon és soha ne engedd el.

Viszonozd ezt a hűséget és őszinteséget, nem fogod megbánni, hiszen ha ez megmarad, akkor semmi nem állhat az utatokba!

A kalandvágyó

Ez az a típusú barát, akit nem érdekel a napi rutinod, a kifogásaid és a korlátok.

Amikor vele vagy, mindig tudod, hogy új és izgalmas dolgok várnak rád, bárhova is mentek.

Nem mindig vagy hangulatban hozzá, nem is biztos, hogy minden problémádat és aggályodat vele beszéled meg, de mégis fontos ember az életedben.

Nem árt ugyanis néha kirúgni a hámból és elengedni a mindennapi problémákat, ez pedig társaságban mindig sokkal jobb, nem igaz?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019