Ezt a 7 dolgot kizárólag azok a lányok tudják igazán, akiknek csak fiú barátaik vannak

Szirák Viki
Írta: ,

A filmekben gyakran látunk 4-5 fős csajtársaságokat, amiben mindenki szuperül kijönnek a másikkal, szinte sosem vitatkoznak, és minden idejüket együtt töltik. Aztán ott vannak azok, akiknek van egy legjobb barátnőjük, de ők aztán tényleg olyanok, akár a testvérek: cserélgetik a ruháikat, és folyton csajos dolgokat csinálnak. És végül, de nem utolsó sorban itt vagy te, a lány, akinek MAXIMUM van három jó lány ismerőse, és egyébként mindig csak fiúkkal lógsz. Ha ez igaz rád, akkor az alábbi hét állításban tutira magadra fogsz ismerni.

1. Mindig furcsán érint, ha a közeli lányismerőseid olyan apróságokon kiakadnak, mint hogy nem is meséltél nekik a tegnapi randidról, vagy épp fordítva, és te egy szóval sem érdeklődtél afelől, hogy sikerült az ő tegnapi találkája egy pasival. Ugyanis a srácok mellett te hozzászoktál ahhoz, hogy ők biztosan nem sértődnek meg kis dolgokon. Nem foglalkoznak a részletekkel, nem próbálnak olvasni a sorok között, és ha éppen nem beszéltetek már két napja, hát nagy ügy, rád írnak, hogy hova tűntél.Ezt a 7 dolgot kizárólag azok a lányok tudják igazán, akiknek csak fiú barátaik vannak2. Míg a lányok között gyakori a féltékenykedés, addig fiúk társaságában számodra ez teljesen idegen. Ti biztos, hogy nem vesztek össze azon, hogyan néztél a másik párjára, már csak azért sem, mert történetesen a barátnőjük hozzád hasonlóan szintén lány. Nem irigykedtek egymás menő ruháira vagy ékszereire, sőt, valószínűleg a munkára sem, mert egészen más az érdeklődési körötök ilyen téren. Ugyanakkor tény, hogy azt a srácok sem nézik jó szemmel, ha kölcsön kéred a pulcsijukat este, és "elfelejted" visszaadni.

3. Míg a csajoknál megesik, hogy bár bántja őket valami, nem árulják el egymásnak, ha pedig mégis, arra csak azután kerül sor, hogy már hatalmas vita kerekedik belőle. Ezzel szemben ez a fiú barátoknál elképzelhetetlen lenne. Ők nem igazán rejtik véka a véleményüket, ha valami gondjuk van, azt rögtön a szemedbe is mondják. Tény, hogy néha bántó stílusban teszik ezt, de legalább nem hazudnak neked. Emiatt is van az, hogy a pasik nagyon jók a barátságok építésében!

4. A csajos társaságokban a lányok hajlamosak mindent túlgondolni. Tegyük fel, hogy ír nekik pár üzenetet egy srác, majd nem válaszol órákon át. Na, ők ilyenkor mindenféle indokkal előállnak, és ezerszer átbeszélik, vajon mit jelentett a mondat végén a szmájli. Persze ezek a csajos beszélgetések is nagyon hasznosak, de valljuk be, a srácok mellett ilyen sosem történhet. Ők tutira nem elemzik ki a randipartnerük minden egyes szavát, és ha te mégis belekezdenél, valószínűleg hamar közölnék veled, hogy állj le.

5. A fiúk és a lányok egészen máshogy lesznek érzelgősek, mert hidd el, mindkét nemnél előfordul, hogy érzékenyebb téma merül fel. Míg a nők hajlamosak hamar elpityeredni az ilyesfajta témáknál, és utána a beszélgetés is szomorú hangulatú marad, addig a férfiak egész máshogy kezelik ezeket a helyzeteket. Igen, velük is lehet lelkizni, de ők biztosan azon lesznek, hogy a komoly téma után feldobják egy kicsit a kedved!Ezt a 7 dolgot kizárólag azok a lányok tudják igazán, akiknek csak fiú barátaik vannak6. Ha sok fiúval veszed körül magad, esetleg néha még közös képet is teszel fel, az emberek automatikusan azt gondolják, hogy nem csak barátok vagytok. Rögtön felröppennek a találgatások, és sokan úgy vélik, hogy titokban biztosan szerelmes vagy valamelyik haverodba, és majd hamarosan végre bevalljátok egymásnak az érzéseiteket. Sajnos ez pedig a párkapcsolataidat is megnehezíti, hiszen az, hogy sok sráccal lógsz együtt, gyakran vezet bizalmatlansághoz és konfliktusokhoz az aktuális pasiddal.

7. Vannak dolgok, amiket kizárólag a lányokkal tudsz megbeszélni, a fiúk ezekhez a témákhoz egyszerűen nem értenek. Például az intimebb dolgokat, a menstruációval kapcsolatos tapasztalataidat; ha ezeket elkezdenéd mesélni a haveroknak, biztos, hogy hamar témát váltanának! Ezért bármennyire is imádod, hogy leginkább fiú barátaid vannak, azért tény, hogy jól jön, ha van egy két lány is a környezetedben, akire számíthatsz!

Képek forrása: pexels.com

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!