Ezért fontos, hogy nőként, párkapcsolatban élve is legyenek fiú barátaid

Szirák Viki
Írta: ,

Valószínűleg a húszas éveid elején neked is rengeteg fiú barátod volt, akikhez sosem fűztek gyengéd érzelmek, egyszerűen csak jól érezted magad a társaságukban, és megértettétek egymást. Mégis, az emberek többsége hajlamos arra, hogy miután kapcsolatba kerül, az ellenkező nemű barátoktól fokozatosan eltávolodik. Pedig fontos, hogy nőként is legyenek fiú barátaid, ezt pedig négy állítással alá is támasztjuk!

A nők között sokkal gyakoribbak a konfliktusok és a drámai helyzetek, amelyek valójában nem mindig megalapozottak. Bármennyire is szeretnénk tagadni, tény, hogy a csajok többsége hajlamos apróságokon megsértődni, vagy olyan dolgok miatt kiakadni, amiről később ők is belátják, hogy butaság volt.

Na, ha vannak fiú barátaid, ettől biztosan megkíméled magad! Persze néha nekik is van rossz napjuk, és tudnak nyűgösek is lenni, de őket nem igazán érdekli, hogy visszaírsz-e az üzenetükre azonnal, és az sem, hogy éppen milyen indokkal mondtad le a találkozót.

Ez pedig néha igazi feltöltődést jelent a stresszes hétköznapokban.

A párkapcsolatod szempontjából van egy nagyon fontos oka annak, miért kell, hogy legyenek fiú barátaid. Nem is kérdés, néha teljesen úgy fest, hogy a nők és a férfiak két eltérő bolygóról származnak, máshogy gondolkodunk, és még a kommunikációnk sem ugyanolyan.

Épp ezért simán előfordulhat, hogy mond valamint neked a pasid, és bár ő nem úgy gondolja, te kritikaként értelmezed, és képes vagy a sorok között olvasva olyat feltételezni, ami neki eszébe sem jutott. Ezért jó, ha van megbízható fiú barátod, aki ilyenkor helyreteszi a dolgokat, és megmutatja, miként gondolkodik a másik nem.

Ő minden vitátokat máshogy fog értelmezni, mint te, ezért olyan hasznos tanácsokat ad, mint amilyet semelyik barátnőd sem!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019