5 dolog, amit soha ne mondj el a barátaidnak a párkapcsolatodról

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amit soha ne mondj el a barátaidnak a párkapcsolatodról

Kép forrása: unsplash

Az ismerkedés időszakában valószínűleg te is mindent elmeséltél a legjobb barátnőidnek az aktuális pasiról, aztán ahogy komolyodtak a dolgok, úgy egyre kevésbé osztottál már meg velük mindent. Ugyanakkor mindannyiunkkal előfordul, hogy egy rosszabb időszakban nem bírjuk magunkban tartani az érzéseinket, és a barátainknak öntjük ki a lelkünket. Noha ez egy bizonyos szintig rendben van, azért az alábbiakat jobb, ha nem osztod meg senki mással, csakis a pasiddal!

Nagy hiba, ha hirtelen felindulásból egy veszekedés után a barátaidnak elmeséled a legapróbb részleteket is a vitával kapcsolatban.

Ilyenkor ugyanis még te sem tudsz tisztán gondolkodni, és olyan dolgokat mondhatsz mérgesen, amiket egyébként nem is biztos, hogy komolyan gondolnál.

Az egy dolog, hogy ez nem visz közelebb téged és a párodat a megoldáshoz, de ne lepődj meg, ha a részleteket hallva a barátaid is ellene fordulnak.

Hiszen ők a sztorinak csak az egyik oldalát ismerik meg, a feldúltságod pedig rájuk ragadhat, és ez a későbbi viszonyukra is rányomhatja a bélyegét.

A szexualitás a kapcsolatok egyik legintimebb pontja, ami kizárólag arra a két emberre tartozik, akik ott vannak a hálószobában: rád és a pasidra.

Sosem jó ötlet, ha a barátnőidnek elmeséled a részleteket, hiszen ezáltal másokat is belevonsz abba, ami egy nagyon személyes, intim része az életeteknek.

Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a pasidnak is rosszul esne, ha kiderülne, hogy mások is tudnak a szokásaitokról vagy az ő titkos fantáziáiról.

Gondolj bele, fordított helyzetben valószínűleg te sem repesnél a boldogságtól, ha kiderülne, hogy a haverjai mindent tudnak a szexuális preferenciáidról.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!