5 dolog, amit cikinek gondolunk a barátaink előtt, pedig egyáltalán nem az

Berényi Nóri
Írta: ,
5 dolog, amit cikinek gondolunk a barátaink előtt, pedig egyáltalán nem az

Kép forrása: lesgrandsducs.com

Néha mindenkivel előfordul, hogy nagyon rágörcsöl egy-egy jelentéktelen dologra, aztán persze később jót nevet magán, hogy mégis miért kellett egy apróság miatt ennyire izgulnia? Pláne, ha az ember barátairól van szó. Bár szeretjük őket, néha még előttük is képesek vagyunk másnak mutatkozni, pedig a barátok pont attól barátok, hogy olyannak szeretnek és fogadnak el, amilyen vagy.

A szingli lét Kép forrása: lookbook.nu

Oké, kinek ne lenne egy ismerőse, akit éppen most jegyeztek el, vagy vált édesanyává? Korunk áldása, vagy átka pedig, hogy természetesen erről egyből értesülhetünk is. No, de mi van azokkal a szegény szingli nőkkel, akik még a közelében sincsenek hasonló terveknek?

Hát semmi! Főleg nem a barátok előtt. Ez is egy állapot, ami akár napról napra változhat. Lehet, hogy ma még valaki boldog kapcsolatban él, de ez korántsem biztos, hogy egy élethosszig tartó állapot.

Ahogy a szingliség sem, szóval ne érezz szégyenérzetet a barátok előtt, ha éppen nincs senki az életedben.

Ilyenkor sokat segít, ha a másik tábor helyébe képzeled magad. Vajon te is szánakozva tekintenél a barátnődre, ha nem élne párkapcsolatban? Na ugye, hogy nem!

A távoli barátok esetében igencsak jellemző, hogy amikor sikerül végre összehozni egy találkozót, akkor mindig mindenkinek csak a sikertörténeteit hallhatjuk, nagyon ritka mikor valaki teljes őszinteséggel számol be arról, hogy neki bizony megrekedt az élete és halvány lila fogalma sincs, hogy miként jöhetne ki belőle.

Valamiért az emberek többsége még a barátok előtt is képesek egy álarcot viselni csak azért, hogy mindenkivel elhitessék tökéletes életüket, ami persze nem is létezik.

Mi azt mondjuk, hogy, ha igaz barátaid vannak, akkor nyugodtan mondd el, hogy megakadtál és nem látod életedben a kiutat, ugyanis ki tudja, talán ők fognak téged kihúzni ebből az állapotból.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!