Borzasztó exek – így viselkednek a legidegesítőbb volt barátnők

Dienes Petra
Írta: ,

Lehet, hogy én működöm rosszul, de ha véget vetek egy kapcsolatnak, azt képes vagyok szeretetben elengedni, harag nélkül, de mégis végleg lezárni. Számos nőtársam azonban nem így vélekedik arról, hogyan is kéne kezelni egy ex-viszonyt. Ebben a cikkben listáztam azokat a volt barátnőket, akikkel eddig sajnos találkoztam – és valószínűleg Te is...

A „jóakaró” Kép forrása: fashiongrunge.com

Nos, talán ő lehet mind közül a legidegesítőbb. Ez a nő az, aki álszent módon próbál beférkőzni a kapcsolatba úgy, hogy az a párodnak még szimpatikus is legyen.

Gyakori példa erre mondjuk egy komment, vagy üzenet, amiben téged dicsér, hogy „látszik rajtad, hogy milyen jó ember vagy”, vagy, hogy „mennyire örül a ti boldogságotoknak”.

Ezeket az üzeneteket pedig szereti akkorra időzíteni, amikor tudja, hogy biztosan együtt vagytok, mondjuk kedd este tízkor. A legidegesítőbb az egészben pedig az, hogy te tudod, hogy az egész csak azért történik, hogy tudassa, hogy ő még bizony létezik...elég aljas.

Kinek ismerős?!

Ha olyan pasival jársz, aki előtted egy évekig tartó, hosszú kapcsolatban volt és békében váltak el az előző barátnővel, könnyen lehet, hogy a megszokás miatt jóban maradtak.

Ezt a „barátságot” lehet is addig éltetni, amíg valamelyik félnek nem lesz előbb-utóbb valakije, utána viszont a háttérbe kéne vonulni.

Nos, ez nem minden nőnek alap, hogy tiszteletben tartsa az új barátnő státuszát.

Ez a típús képes bármikor szívességet kérni a pasidtól, felhívni magához kávézni, vagy vasárnap délelőtt nem létező indokkal írogatni a szerelmednek.

Kellemetlen, igaz? Ráadásul rengeteg előnye van veled szemben, például, hogy sokkal régebb óta ismeri a partnered, mint te magad, tehát tudja irányítani. És mivel a pasid azt hiszi, hogy tényleg csak „barátok”, neked egy valami marad: vagy megszoksz, vagy megszöksz...

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019