Borzasztó exek – így viselkednek a legidegesítőbb volt barátnők

Írta: ,

Lehet, hogy én működöm rosszul, de ha véget vetek egy kapcsolatnak, azt képes vagyok szeretetben elengedni, harag nélkül, de mégis végleg lezárni. Számos nőtársam azonban nem így vélekedik arról, hogyan is kéne kezelni egy ex-viszonyt. Ebben a cikkben listáztam azokat a volt barátnőket, akikkel eddig sajnos találkoztam – és valószínűleg Te is...

A „jóakaró” Kép forrása: fashiongrunge.com

1/6 A „jóakaró”

Nos, talán ő lehet mind közül a legidegesítőbb. Ez a nő az, aki álszent módon próbál beférkőzni a kapcsolatba úgy, hogy az a párodnak még szimpatikus is legyen.

Gyakori példa erre mondjuk egy komment, vagy üzenet, amiben téged dicsér, hogy „látszik rajtad, hogy milyen jó ember vagy”, vagy, hogy „mennyire örül a ti boldogságotoknak”.

Ezeket az üzeneteket pedig szereti akkorra időzíteni, amikor tudja, hogy biztosan együtt vagytok, mondjuk kedd este tízkor. A legidegesítőbb az egészben pedig az, hogy te tudod, hogy az egész csak azért történik, hogy tudassa, hogy ő még bizony létezik...elég aljas.

Kinek ismerős?!

2/6 A legjobb barát

Ha olyan pasival jársz, aki előtted egy évekig tartó, hosszú kapcsolatban volt és békében váltak el az előző barátnővel, könnyen lehet, hogy a megszokás miatt jóban maradtak.

Ezt a „barátságot” lehet is addig éltetni, amíg valamelyik félnek nem lesz előbb-utóbb valakije, utána viszont a háttérbe kéne vonulni.

Nos, ez nem minden nőnek alap, hogy tiszteletben tartsa az új barátnő státuszát.

Ez a típús képes bármikor szívességet kérni a pasidtól, felhívni magához kávézni, vagy vasárnap délelőtt nem létező indokkal írogatni a szerelmednek.

Kellemetlen, igaz? Ráadásul rengeteg előnye van veled szemben, például, hogy sokkal régebb óta ismeri a partnered, mint te magad, tehát tudja irányítani. És mivel a pasid azt hiszi, hogy tényleg csak „barátok”, neked egy valami marad: vagy megszoksz, vagy megszöksz...

3/6 Az életképtelen

Nos, ő az aki igazán pofátlan is. Neki nem számít, hogy hány óra van, hétvége, vagy hétköznap, vagy, hogy épp kettesben romantikáztok-e.

Ő az a nő, aki a pasid jófejségét használja ki és kér tőle folyton mindenféle szívességet. Bőröndöt a közelgő utazásához (mert mástól nem tudna kérni, igaz?!), segítséget egy dokumentum kinyomtatásához és még sorolhatnám.

Bagatell, nem létező indokokkal zaklatja a párodat, reménykedve abban, hogy dob téged és vissza tudja magához csábítani a gyámoltalanságával. Ez az a helyzet, amiből szintén csak rosszul jöhetsz ki, ha kimondod a véleményed, mert az ex biztosan sajnáltatni fogja magát, amivel hat a pasid lelkiismeretére...

Kedves teremtés.

4/6 A féltékeny

Talán ő a legkevésbé zavaró. Ez a lány az, aki minél előbb kideríti, hogy hogy hívnak, hol dolgozol, hol nőttél fel, stb.

Aztán szépen elkezd minden közösségi oldalon csekkolni. Általában ártalmatlan, mert csak magában mérgelődik.

A baj ott kezdődik, ha a féltékenység átcsap gonoszságba és pletykákkal megpróbálja ellened fordítani a hozzád közelállókat.

A fontoskodó Kép forrása: gencept.com

5/6 A fontoskodó

Az a kedves személy, aki ha megtudja, hogy létezel, hirtelen felveszi újra a kapcsolatot a pasid ismerőseivel, sőt a családjával is.

Elkezdi lájkolni és kommentelni a szerelmed barátainak és rokonaik a képeit, tudatva veled, hogy ő mindenkit ismer és minden belső poént tud.

Jelzi, hogy előtted bizony övé volt a terep, ezt nehogy elfelejtsd.

Az esetek nagy részében egyébként ártalmatlan és inkább csak a kisebbségi komplexusát próbálja kiélni, de azért roppant idegesítő.

Az újrakezdő Kép forrása: kinopoisk.ru

6/6 Az újrakezdő

Hát igen, a klasszikus. Akkor tűnik fel, amint megtudja, hogy a volt szerelmének új barátnője van. Ekkor jön rá, hogy „mit is veszített” és próbálja visszahódítani élete férfiját mellőled.

Folyton a régi közös emlékekkel traktálja a pasidat és folyton próbál találkát szervezni vele. Érdemes ezzel a nővel vigyázni, mert ha ügyes, könnyen lecsaphatja a kezedről életed párját.

De összességében csak pár dologra kell koncentrálnod, hogy ezek a hárpiák idővel eltűnjenek az életetekből: ignoráld őket és adj meg mindent a pasidnak, amit ők nem tudtak!

Nem véletlenül van veled és ha ügyes vagy, idővel az exek is feladják!